Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Samsung Galaxy S7 Edge Biztonsági frissítés


Törölt_tag6874

Kérdés

Miért nem kapja meg a biztonsági frissítéseket az S7 Edge? Az utolsó frissítés augusztus 1. Felháboritónak tartom hogy szolgáltató ennyire nem törődik az ügyfeleivel! A *****fon a szeptemberit és az oktoberit is ki adta! Mi az oka annak hogy a t-mobil előfizetök ebböl kimaradnak?

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Szia!

A szolgáltatók számára testre szabott készülék szoftvereket a gyártók készítik és adják ki saját ütemezésük szerint.
Az új szoftverek fejlesztéséről és elérhetőségéről minden esetben az érintett készülék gyártója gondoskodik, a kiadási ütemezésre a Telekomnak nincs befolyása.
A gyártó előbb megküldi Telekomnak a szoftvert, hogy leteszteljék a készülék alapműködését, valamint alkalmazásokat, szolgáltatásokat Amennyiben ez sikerrel zárul, akkor a gyártó publikálja a szoftvert, melynek során más tesztek eredményeit is figyelembe veszi. A tesztelés miatt tehát meghosszabbodhat a szoftver kiadásának ideje, ezért fordulhat elő, hogy a szolgáltatók által forgalmazott készülékekre később lesz elérhető egy-egy új szoftver.

A másik T szolgáltatónál is az augusztusi biztonsági javítás van még kint.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

A problémát inkább ott látom, hogy ha mezei user hálózat korlátozott telefont vesz, kénytelen elviselni azt, hogy megannyi szolgáltatóspecifikus telepített app, beállítás miatt a tesztelések jóval tovább tartanak, mint egy szűz gyári készülék esetében. Ezen segít az is, hogy ma már a független telefonok sokszor olcsóbbak.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Amúgy nagyon kevés T-s app volt benne, ha jól emlékszem talán 5 darab,régebben azért televolt rakva minden sza*ral a többi régi telomon lévő T-s ROM :D

Egyre több független teló jelenik meg a T kínálatában és ez jó irány. :)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Tudom miről van szó, nekem is ilyen telefonom van, ismerem az említett oldalt is.

Az hogy másik szolgáltatónál hogy van az most itt lényegtelen.

Hogy ne keljen várni a szolgáltatóra, úgy oldom meg hogy Odin-al felhúzom a legújabb gyári akár más európai régióból származó független gyári ROM-ot természetesen ugyan úgy függő marad a készülék, jellemzően németet szoktam használni DBT. Probléma meg is van oldva és a garancia sem ugrik ha kellő odafigyeléssel csinálja meg az ember. :) Bővebben arról,hogy hogy kell frissíteni odinnal itt olvashatsz illetve az ottani topik lakok is segítségedre lehetnek.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Azt hogy Odin-al fel tudok rakni független romot én is tudom, de a lényegen ez akkor sem változtat hogy egy max 40 MB biztonsági frissítésnek a tesztelése miért tart az egyik szolgáltatónál hónapokat. Ha Odin-al rakom fel akkor a teljes szoftvert rakja fel, de ha a telefonra jön akkor csak a frissítést. A lényegen ez akkor sem változtat hogy T-s szolgáltatok a béka feneke alatt vannak! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...