anonymus Posztolva ekkor: 2016. november 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. november 16. (szerkesztve) Sziasztok Fórumlakók! Privát kéréssel jöttem ma Ha van pár percetek kérlek töltsétek ki az alábbi kérdőívet. Segítsétek ezzel Bartos Bence barátomat a sikeres szakdolgozat elkészítésében. Kérdőív/ szakdolgozat témája pedig : Változó sávszélességű internetszolgáltatás modellje. Köszönöm és szép napot mindenkinek Anonymus Szerkesztve ekkor: 2016. november 16. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. november 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 16. +1 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2016. november 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 16. Feladat teljesítve! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. november 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 17. (szerkesztve) UP Köszönjük mindenkinek aki segít. Szerkesztve ekkor: 2016. november 17. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. november 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 17. (szerkesztve) Elfelejtettem írni hogy közben én is kitöltöttem u.i.: érdekes egyébként a téma mert ahol pl. az áll hogy melyik fogalom ismerős, ott kb egy "informatikai alapismeretekkel" rendelkező személy kb. mindet ismernie kéne, bár tisztában vagyok hogy az informatikai oktatás csak az utóbb XY évben indult el, így lehetnek ott hiányosságok néhányunknál. Szerkesztve ekkor: 2016. november 17. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2016. november 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 17. Informatika oktatás már a kilencvenes évek végén is volt már gimnáziumokban, hogy mindenhol, azt nem állítom, de sok helyen az biztos. Általánosban nem annyira. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. november 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 17. Az informatikai műveltségről regényt lehetne írni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. november 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 17. Egyeztetek Bencével erről, ma vagy a héten. Ha áldását adja közzé teszem itt is az eredményeket. Mi jött ki ebből a nem reprezentatív felmérésből. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Akos_Kovacs Posztolva: 2020. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. március 10. Sziasztok! Ha lenne még kedvetek véleményt nyilvánítani, egy mindannyiunkat érintő témában, akkor kérlek töltsétek ki az alábbi, vasúti közlekedési szokásokkal kapcsolatos kérdőívemet, ami nagy segítség a diplomamunkámban végzett kutatásom sikeréhez! Előre is köszönöm közreműködéseteket!https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZdhQlu6y5m6-oAow-hpXqvhxymVnLOzAZSAnWb3KQaiv-gg/viewform Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.