Törölt_tag7052 Posztolva ekkor: 2016. november 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. november 17. Nem rég lefrissítettem az androidot 6.0-s verzióra Huawei p8 lite telefonomon. viszont most nem találom, hogy hol lehetne a átállítani hogy a hívószámot kijelezze a hívott félnél. Tudna valaki ebben nekem segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2016. november 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 17. 2 órája, benedek.encii írta: Nem rég lefrissítettem az androidot 6.0-s verzióra Huawei p8 lite telefonomon. viszont most nem találom, hogy hol lehetne a átállítani hogy a hívószámot kijelezze a hívott félnél. Tudna valaki ebben nekem segíteni? Szia! Alul ráböksz a hívásokra (zöld alapú telefonkagyló), aztán a jobb alsó sarokban a háromvonalas menüre, a felbukkanó ablakban a legalsó sorban szereplő beállításokra, itt lefelé görgetsz a további beállításokra, ráböksz, és itt a legfelső sorban látod a hívásazonosító menüpontot. Itt tudod beállítani, hogy híváskor például mindig kijelezze a hívószámodat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2016. november 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 17. Próbáld meg itt feltenni a kérdést (esetleg nézz bele az Összefoglalóba, vagy jobbra fent a Keresőbe írd be a kulcsszót): https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p8_lite_nem_visszafogott_jellem/friss.html Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7052
Nem rég lefrissítettem az androidot 6.0-s verzióra Huawei p8 lite telefonomon. viszont most nem találom, hogy hol lehetne a átállítani hogy a hívószámot kijelezze a hívott félnél. Tudna valaki ebben nekem segíteni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.