Törölt_tag7085 Posztolva ekkor: 2016. november 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. november 24. Most gondolkodom, hogy melyik készüléket vegyem: a Huawei P9 lite vagy a Samsung Galaxy A5 (2016) lenne a jobb választás? Már összehasonlítottam, sőt a mobilarena.hu-n is elolvastam mindkettő tesztjét és még mindig vacillálok. Tudnátok segíteni? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. Ekkor: 2016. 11. 24. at 21:58, zoli62 írta: Amennyiben számít a kevesebb gyári alkalmazás és a dual SIM, akkor P9 Lite. A P9 lite a Telekom kínálatában egy simes verzióban érhető el. Ekkor: 2016. 11. 24. at 16:28, Anna13 írta: Most gondolkodom, hogy melyik készüléket vegyem: a Huawei P9 lite vagy a Samsung Galaxy A5 (2016) lenne a jobb választás? Már összehasonlítottam, sőt a mobilarena.hu-n is elolvastam mindkettő tesztjét és még mindig vacillálok. Tudnátok segíteni? Köszönöm. Nagyjából egyenlő a két készülék minden szinten. Egyikre sincs sok panasz a fő különbség a design és az anyaghasználatban van tehát teljesen személyes preferancia alapján érdemes választani. Melyik áll jobban kézre, melyiknek tűnik logikusabbnak (számomra a huawei) az oprendszer felépítése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. november 24. Megosztás Posztolva: 2016. november 24. 2 órája, Anna13 írta: Most gondolkodom, hogy melyik készüléket vegyem: a Huawei P9 lite vagy a Samsung Galaxy A5 (2016) lenne a jobb választás? Már összehasonlítottam, sőt a mobilarena.hu-n is elolvastam mindkettő tesztjét és még mindig vacillálok. Tudnátok segíteni? Köszönöm. Bár melyiket választod jól döntöttél.Én samsungos vagyok, de családba van Huawei készülék is, igaz nem a P9 lite hanem a kis tesója a P8 lite hálás kis készülék. Eggyik ismerősömnek van egy p9 liet ő nagyon szereti.Ha nem sikerűl dönteni,akkor döntsön a ára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 24. Megosztás Posztolva: 2016. november 24. Amennyiben számít a kevesebb gyári alkalmazás és a dual SIM, akkor P9 Lite. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. december 1. Megosztás Posztolva: 2016. december 1. Huawei, de ez sajnos nem egy elfogulatlan válasz, a Samsung ellenében. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7085
Most gondolkodom, hogy melyik készüléket vegyem: a Huawei P9 lite vagy a Samsung Galaxy A5 (2016) lenne a jobb választás? Már összehasonlítottam, sőt a mobilarena.hu-n is elolvastam mindkettő tesztjét és még mindig vacillálok. Tudnátok segíteni?
Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.