KatEdi79 Posztolva ekkor: 2016. november 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. november 24. Sziasztok! Kérdésem hasonlít egy előzőleg már feltett kérdéshez, de most már nem csak a *111#, hanem a *102# sem működik. Mit csinálok rosszul? Előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. november 24. Megosztás Posztolva: 2016. november 24. Hello @KatEdi79, most próbálod először, vagy használtad már? előbbi esetben a bebillentyűzöd és megnyomod a hívást a helyes sorrend, és mennie kell. ha korábban ment, a kártya ugye rendben, tudsz hívni róla, vagy legalább téged tudnak hívni? mi történik, mit látsz? és próbáltad másik kóddal, pl. a *121#-tel (saját szám lekérdezéssel)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 KatEdi79 Posztolva: 2016. november 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 24. Szia azért írok ide, hogy kipróbáltam egy másik módszert: kikapcsoltam a telefont, majd újra be, és így most működik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. november 24. Megosztás Posztolva: 2016. november 24. Sokszor egy egyszerű újraindítás varázslatra képes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. november 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 24. Szia. Első kérdésedre a válaszom: többször próbáltam már, bebillentyűztem, utána hívás és nem indult el. Második kérdésedre a válasz: a *121#-et még nem próbáltam ki. Tudod mit, kipróbálom és visszaírok, mi történt!? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. november 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 24. Ja és még valami. Engem tudnak hívni, és SMS-t küldeni, és viszont. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. november 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 24. Na kipróbáltam az általad említett kódot! Az sem működik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KatEdi79
Sziasztok!
Kérdésem hasonlít egy előzőleg már feltett kérdéshez, de most már nem csak a *111#, hanem a *102# sem működik. Mit csinálok rosszul? Előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.