Törölt_tag7279 Posztolva ekkor: 2016. december 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. december 26. Üdv! Új Huawei Android 5.1 ->Beállítások->Fiókok->Fiók hozzáadása->"Jelszó megerősítése"->nem fogad el semmit! Kérdés: Hogyan lehet egy nem létező Googe-alkalmazás-fiókot törölni? A javasolt akalmazások sorát végigpróbáltam ( gyorsítótár törlése, újraindítás, repülős mód be/ki, Beállítások->Alkalmazások kezelése>kényszerített leállás ) Előre is köszönöm a válaszokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 WHOAMI Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. Ekkor: 2016. 12. 26. at 18:43, huawendre írta: Üdv! Új Huawei Android 5.1 ->Beállítások->Fiókok->Fiók hozzáadása->"Jelszó megerősítése"->nem fogad el semmit! Kérdés: Hogyan lehet egy nem létező Googe-alkalmazás-fiókot törölni? A javasolt akalmazások sorát végigpróbáltam ( gyorsítótár törlése, újraindítás, repülős mód be/ki, Beállítások->Alkalmazások kezelése>kényszerített leállás ) Előre is köszönöm a válaszokat Ha már hozzá adottat akarsz törölni akkor nyisd meg az adott fiókot (Beálíltások/Fiókok/Google/valami@gmail.com) és vagy a menü gomb vagy a felső sarokban lévő 3 pontra nyomva megjelenik a törlés opció Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. január 5. Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Hello @huawendre, még most költözöl bele a telóba, annak jelszavával van gondod? ha igen, én a helyedben nyomnék egy gyári visszaállítást (vigyázz, az töröl mindent), és kezdeném előlről... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. január 5. Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Esetleg nem erről http://www.androidpolice.com/2015/07/13/dont-change-your-google-password-before-factory-resetting-your-android-phone-you-might-trip-a-72-hour-security-lockout/ van szó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7279
Üdv!
Új Huawei Android 5.1 ->Beállítások->Fiókok->Fiók hozzáadása->"Jelszó megerősítése"->nem fogad el semmit!
Kérdés: Hogyan lehet egy nem létező Googe-alkalmazás-fiókot törölni?
A javasolt akalmazások sorát végigpróbáltam
( gyorsítótár törlése, újraindítás, repülős mód be/ki, Beállítások->Alkalmazások kezelése>kényszerített leállás )
Előre is köszönöm a válaszokat
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.