Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Költözés


Törölt_tag7297

Kérdés

Üdv!

Segítségre lenne szükségem.

NetMánia M    IPTV Családi  előfizetésem van  2018.02.08 -ig vállalt hűségidővel. A munkahelyemen változás várható ami várhatóan áthelyezéssel,másik településre költözéssel fog járni.

Kérdésem :  a méglévő előfizetésem vihetem e magammal, vagy fel kell hogy mondjam? Ez milyen költségekkel járhat?
Köszönettel:Judit

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

1.  Nincs kőbevésett szabálya de az a bevett módi hogy viszed magaddal. 

2. Gyorsító opcióval megoldható 20-at akár 70-re gyorsítja, vagy csomag módosítás lefele az nem kötbéres ebben az esetben.

3.Nem kell új szerződés meglévőt módosítod lefele  vagy ha társszolgáltatós terület próbálkozhatsz a lemondással is hátha elengednek kötbér mentesen. Szerintem el kéne. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Jobban tettem volna, ha először telefonon rendezem el, mert most kifogtam egy értelmes ügyfélszolgálatos hölgyet, aki nagyon segítőkész volt. Kiderült, hogy mindenféle módosításkor új hűséget kell kötni. Szóval a tegnapi fazon már eleve leszerepelt ezzel. Sunyin beállította a 2 évet, holott ha megkérdezi, akkor 1 évet kérek. És természetesen 1 évet kértem az IPTV-re is, mivel az is megújítható és még olcsóbbra is jött ki így az ár. De legalább megtapasztaltam én is, hogy milyen emberek dolgoznak a személyes ügyfélszolgálaton!
Arra a kérdésre, hogy a gyorsító opciót hogyan, miként lehet kérni, arra mindketten ugyanazt mondták. Ha majd sikeres lesz az áthelyezés.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hétfőn jönnek az áthelyezés miatt. Az 1 évre módosításról viszont nem érkezett még szerződés, azt mondták telefonban, hogy ha sikeres volt az áthelyezés, akkor elküldik. Hát kíváncsi leszek. Meg arra is hogy még ebben a hónapban kérhetek-e a 20-as nethez gyorsítót, mivel láttam, hogy már új csomagok vannak....

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

Költözés előtt állunk és szeretnénk magunkkal vinni a TV és internet szolgáltatást. Elolvastam ennek a menetét is.
Viszont lenne 3 kérdésem ezzel kapcsolatban:
- Megtarthatom-e a Speciális I. kedvezménnyel igénybe vett szolgáltatásokat, ha az új címen csak Speciális II. kedvezményes árak vannak?
- A weboldalon illetve a Telekom rendszerében is az új címen csak max. 20 Mbit/s internet érhető el. Amennyiben a műszaki felmérés után sem oldható meg a jelenlegi 50-es internet használata, abban az esetben kötbért kellene fizetnem, vagy gyorsító opcióval is megoldható ez a probléma?
- Ha nem tudják biztosítani a jelenlegi csomagomat, akkor új szerződést kell, hogy kössek. Ebben az esetben már nem kérhetem azt Speciális I. kedvezménnyel?

Köszönöm a választ előre is! :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Elintéztük az áthelyezést az ügyfélszolgálaton. Viszont az ügyfélszolgálati munkatárs érdekes dolgot mondott. Hogy az új címen eléhető az 50-es internet sebesség, de csak akkor ha csak és kizárólag internetet fizettem volna elő. Mivel van IPTV is, az sávszélességet használ és vele együtt csak 20-as internet érhető el. Azt is mondta, hogy a szolgáltatás áthelyezésével a hűség folytatódik. Ahhoz képest a mai dokumentumokon a 20-as netre 2 éves hűség van feltüntetve. Valami sántít. Úgyhogy fel is hívom őket.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: vpeti22
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...