cccsaba Posztolva ekkor: 2017. január 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 24. Hello Pár napja ha vezetékesről hívok bármilyen mobilt nem írja ki a számot? Nem tudom ennek van-e köze hozzá de most lett meghosszabbítva a szerződés Hoppá-ról Hoppá+ ra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 24. Megosztás Posztolva: 2017. január 24. Üdv! Online felületen tudod ellenőrizni, hogy be van e aktiválva ilyen opció, hogy "Hívószám kijelzés engedélyezése, hívásonkénti tiltás" a vezetékes díjcsomagod beállításainál. Ez ingyenes, nem összekeverendő a 203ft/hó "Hívószám kijelzés" funkcióval, mert az pont a fordítottja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 24. Megosztás Posztolva: 2017. január 24. Üdv! Azt épp hogy aktiválni kell ha nem aktív. Nem tudom mitől zavarodhatott meg. Előfordulnak furcsaságok egy csomag váltásnál. Én Sat TV Szuper CsaládiHD-re váltottam, erre lemondták automatikusan az egyik boxot, vissza kellett küldeni és újat kérni. Szóval vannak ilyen dolgok, nem lenne meglepő, hogy emiatt változott volna meg a díjcsomag opciója. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. január 24. Megosztás Posztolva: 2017. január 24. Csomagváltásnál nálunk is ez történt, jelentsd be hibára, mi pl még kompenzációt is kaptunk emiatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cccsaba Posztolva: 2017. január 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 24. Köszi, majd megnézem, akkor az ügyfél fiókon belül ki is tudom kapcsolni ugye?, De mitől változhatott meg, csak úgy magától pár napja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
cccsaba
Hello
Pár napja ha vezetékesről hívok bármilyen mobilt nem írja ki a számot?
Nem tudom ennek van-e köze hozzá de most lett meghosszabbítva a szerződés Hoppá-ról Hoppá+ ra
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.