Törölt_tag7733 Posztolva ekkor: 2017. február 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 14. Hello! Alcatel pixi3 (4) nem talalom hogy hogyan lehet a bizonyos zaklatom telefonszamat tiltolistara tenni. Ebben kernek a segitseget! Elore is kosz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. február 15. Megosztás Posztolva: 2017. február 15. Hello @dj Dexter, az én telóm is Androidos, én sem találtam, így én a helyedben letöltenék hozzá valamilyen hívástiltó alkalmazást a Google Play-ről Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. február 14. Megosztás Posztolva: 2017. február 14. Szia Nem volt szerencsém még ilyen telefonhoz, de legegyszerűbb ha el van mentve az adott telefonszám és ha azt a névjegyet szerkeszted általában ott szokott erre lenni lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7733 Posztolva: 2017. február 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 15. Ez jo otletnek tunik! Kosz! :-) teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. február 16. Megosztás Posztolva: 2017. február 16. Ekkor: 2017. 02. 14. at 22:17, dj Dexter írta: Hello! Alcatel pixi3 (4) nem talalom hogy hogyan lehet a bizonyos zaklatom telefonszamat tiltolistara tenni. Ebben kernek a segitseget! Elore is kosz Itt is http://www.alcatel-mobile.com/hu/ugyfelszolgalat-es-szerviz/ érdeklődhetsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7733
Hello!
Alcatel pixi3 (4) nem talalom hogy hogyan lehet a bizonyos zaklatom telefonszamat tiltolistara tenni.
Ebben kernek a segitseget!
Elore is kosz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.