Posztolva ekkor: February 14, 2017 Hello! Alcatel pixi3 (4) nem talalom hogy hogyan lehet a bizonyos zaklatom telefonszamat tiltolistara tenni. Ebben kernek a segitseget! Elore is kosz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: February 16, 2017 Ekkor: 2017. 02. 14. at 22:17, dj Dexter írta: Hello! Alcatel pixi3 (4) nem talalom hogy hogyan lehet a bizonyos zaklatom telefonszamat tiltolistara tenni. Ebben kernek a segitseget! Elore is kosz Itt is http://www.alcatel-mobile.com/hu/ugyfelszolgalat-es-szerviz/ érdeklődhetsz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: February 15, 2017 Ez jo otletnek tunik! Kosz! :-) teherwagon Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: February 15, 2017 Hello @dj Dexter, az én telóm is Androidos, én sem találtam, így én a helyedben letöltenék hozzá valamilyen hívástiltó alkalmazást a Google Play-ről Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: February 14, 2017 Szia Nem volt szerencsém még ilyen telefonhoz, de legegyszerűbb ha el van mentve az adott telefonszám és ha azt a névjegyet szerkeszted általában ott szokott erre lenni lehetőség. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Hello!
Alcatel pixi3 (4) nem talalom hogy hogyan lehet a bizonyos zaklatom telefonszamat tiltolistara tenni.
Ebben kernek a segitseget!
Elore is kosz
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon