anonymus Posztolva ekkor: 2017. március 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. március 13. (szerkesztve) A T központjában Szerkesztve ekkor: 2017. március 13. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. március 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Király. Dolgoznék itt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. március 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Hidd el nem Nem szeretnék sok dolgot elárulni itt de elég kemény műszak van és végig koncentrálni kell, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. március 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Terhelhető vagyok. Képes vagyok logokat nézni egész nap. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. március 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Akkor mi tart vissza ? Báár ide bekerülni kicsit macerás de van több hasonló munkakör. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. március 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Nem tudom, konkrétan milyen kompetenciák, képzettség szükségeltetnek a munkakör vagy a hasonló munkakör betöltéséhez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. március 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Telekom karier portál vár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2017. március 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 15. Nekem való monoton munka. Pár éve készített ugyan erről a helyről egy ilyen videót, valahol az index oldalán talán megtalálható még ha jól rémlik T-Mobile volt a téma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2017. március 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 23. Lehet ***** kérdés jutott ezzel kapcsolatosan az eszembe. Ugye minden adó kint van és látják, mi van a felnőtt csatornákkal? Azt is 0-24 ott vetítik a falon? Ugye nem? Amúgy maga az egész jól néz ki, kicsit hasonlít a karbantartói munkára, ami elég jó dolog, legalábbis én szerettem. Ott is az élet abból áll többségében hogy ülj és nézelődj, amíg nincs probléma. Bár igazából ebben nem az a jó, hogy a munkaidő felében nem csinál az ember konkrétan semmit, mert az talán unalmas is, hanem maga az eredmény, hogy pár ember felelős azért, hogy XY gyárépület pl. úgy működjön ahogy kell, vagy hogy egy országnak legyen TV adója vagy sem stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. március 24. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 24. Hát azt mondták hogy minden tv csatorna ott van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.