Törölt_tag7998 Posztolva ekkor: 2017. április 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. április 4. szeretném megtudni az mt azonosítóm és az öt szájegyű kódomat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. április 4. Megosztás Posztolva: 2017. április 4. Üdv @burgi MT ügyfélazonosító a számlán található, jelszó iránt az ügyfélszolgálaton érdeklődj! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. április 5. Megosztás Posztolva: 2017. április 5. (szerkesztve) Alapesetben a jelszó az előfizető születési éve és hónapja. Pl 2017 Februárban született akkor 20172. Szerkesztve ekkor: 2017. április 5. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 foxylady Posztolva: 2017. április 5. Megosztás Posztolva: 2017. április 5. Szia @burgi! Szerintem az előttem szólók nem adtak helyes választ - még akkor is ha leharapják majd a fejem . Egyrészt nincs nincs alapértelmezett jelszó (megkérdeztem az informátorom). Másrészt a jelszavadat nem tudja az ügyfélszolgálat (vagy ha tudja, akkor sem adja ki), új jelszót az ügyfélszolgálat csak üzletben csinál, telefonon pedig abszolút nem. De magadnak tudsz új jelszót csinálni ITT. illetve ITT találsz infot, hogy hogyan tudsz újat csinálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. április 5. Megosztás Posztolva: 2017. április 5. Nekem is egy teljesen random jelszót adtak, nem a születési dátumom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 foxylady Posztolva: 2017. április 5. Megosztás Posztolva: 2017. április 5. Nálam meg nekem kellett megadnom a jelszót, mind az otthoni, mind a mobil szerződésnél.... nem volt random jelszó... és úgy tudom (szintén az informátoromtól), hogy ez a helyes eljárás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. április 5. Megosztás Posztolva: 2017. április 5. (szerkesztve) Akkor én egyedi állatfajta vagyok ? Összes efi aki nálam kötött mind a születési dátumát kapta jelszónak. Nem is volt lehetőségem megadni semmi mást. Nem harapjuk le a fejed csak egy kicsit:) Szerkesztve ekkor: 2017. április 5. Szerkesztő: anonymus Cizellla Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. április 5. Megosztás Posztolva: 2017. április 5. 36 perce, btz írta: Nekem is egy teljesen random jelszót adtak, nem a születési dátumom. Mi is random jelszót kptunk az otthonira 6+ éve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7998
szeretném megtudni az mt azonosítóm és az öt szájegyű kódomat
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.