Ugrás a tartalomhoz
  • 0

elektronikus számla


Vick

Kérdés

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Tudom hogy nem ez lenne az igazán megfelelő megoldás (hanem a rendesen működő online felület), de saját tapasztalat alapján javaslom a Díjnet regisztrációt, és a Telekomos számlák felvételét. Nekem oda még mindig rendben megjöttek az elektronikus számlák, akkor is amikor hosszú ideig teljesen működésképtelen volt az online felület.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello @Vick, egyetértek OldMike-kal, adj egy esélyt a Díjnetnek. így a Té karbantartásaitól függetlenül is biztosan látod a számláidat, és ha nem szeretnél bankkártyával fizetni (egyébként miért nem, hiszen úgy a leggyorsabb, legolcsóbb, legkényelmesebb? :D), még mindig utalhatsz a bankodból vagy a webbankodból.

ha ragaszkodsz a papírszámlához és csekkhez, azt is lehet persze, és utólag is kérhetsz számlát (csak annak van valami díja)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszi,de én egy kicsit félek az interneten bankkártyával fizetéstől. És azon a felületen csak így lehet kiegyenlíteni a számlákat, ha jól tudom.. Egyébként a Thome-nál is személyesen voltam bent, és mivel volt tartozásom,és részletfizetésben megegyeztünk a behajtási osztállyal telefonon, (amiről egyébként szintén nem kaptam papírt), befizettem 2 részletet,de csak a tablet gépen kellett aláírnom,és mivel nem kaptam róla semmi igazolást ezért gondoltam, hogy majd itt az online-felületen megnézem. Hát nem sikerült...De azért köszi a segítségedet!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...