Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Mobiltelefon vásárlás online


JPéter

Kérdés

Üdv. Rendeltem egy készüléket(Galaxy S8) új előfizetőként a Telekomtól. Az oldalon az van, hogy ha megrendelem, akkor másnapra nálam van a készülék. Vasárnap rendeltem online, semmi hír sehonnét, a státusz: jóváhagyás alatt. Esetleg ez azért lehet mert új előfizető vagyok?Általában mennyi idő mire át bírom venni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 5

Szia!

Igen azért írja ezt a státuszt mert új előfizető vagy, fizetőképességi vizsgálatot csinálnak majd, pár kérdést feltesznek illetve előleget is fognak kérni. A héten szerintem keresni fognak, figyeld a telefonod mert elő fordulhat hogy számkijelzés nélkül hívnak. Jóváhagyás után szállításra vár / szállítás alatt státuszra vált a weboldal és 1-2 napon belül kiszállítja a GLS erről a kiszállítás napján a GLS a reggeli órákban emailt is fog küldeni, már ha futáros kiszállítást választottad. :)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 5

Igen. Igazolás nem kell adni, csak pár sztenderd kérdést szoktak feltenni telefonon adat egyeztetéskor, aztán ha minden oké akkor meg leküldik az üzletbe a cuccot ha ott nincs készleten (szintén a GLS viszi az üzletbe) majd kapsz értesítést hogy mehetsz érte.

Ha nem történik semmi akkor a 06-30-930-30-30  (munkanapokon 8-16 óra között)  telefon számon,  2  gomb majd utána a 0  gomb, érdeklődhetsz a megrendelésedről hogy mi a helyzet (megrendelés azonosítójára szükség lesz).

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...