Ugrás a tartalomhoz
  • 0

TV rendelés


tadeusz

Kérdés

Júliusban hűséget hosszabbítottam. Megkérdeztem az értékesítőt hogy tévét szeretnék vásárolni megtehetem ezt késöb is és jár e a 25000 ft kedvezmény azt mondta igen.augusztusban leadtam a rendelést de ekkor közölték hogy nem jár a kedvezmény csak új előfizetőnek.Pedig épp ezért kötöttem le magam 2évre.Úgy tünik az ügyfél csak addig fontos amíg újra hűséget ir alá.Van megoldás?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Hello @tadeusz, ez a kedvezmény akkor van, ha új szolgáltatást vásárolsz. nálad nem ez volt, meglévőt hosszabítottál :( kiskapu lehet, amit btz pedzegetett (valamelyik szolgáltatásod lemondása, majd új szolgáltatás vásárlás), de előtte számold ki, hogy megéri-e anyagilag, illetve elvagytok-e pár hétig szolgáltatás nélkül (meg az is kérdés, mi számít új előfizetőnek, kell-e x hónap szolgáltatásnélküliség hozzá)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
14 órája, tadeusz írta:

A Magenta csomagban lévő mobilcsomagomat váltottam plusz az idetartozó  lejárt hüség idejü feleségem által használt mobil előfizetést váltottam drágább csomagra.Ezek szerint ez sem elég.

Ha valamelyik mobilszám nem olyan fontos, akkor esetleg azt lemondani és egy újat kérni, ez esetleg megoldás lehet, ha nincs készülék a telefonszám hűségére kihozva.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

"A készülékkedvezményre az igénybe vevői kör azon tagjai jogosultak, akik új előfizetőként válnak a Telekom kedvezményre jogosulttá vagy meglévő előfizetésük mellé további, a Telekom kedvezményre jogosító új otthoni vagy mobil szolgáltatásra kötnek 2 év határozott tartamú szerződést készülék vásárlása mellett és azt bevonják a Telekom kedvezményrendszerbe. Az előfizető nyilatkozik arról, hogy a mobil és otthoni szolgáltatások előfizető személye azonos."

Ebből a szövegből tényleg kicsit kétértelmű, hogy mi a helyzet. Én egy másik ügyintézőt is megkérdeznék erről. Ha szintén ugyan ezt mondaná, akkor Júliusi kötbér fizetése mellett valahogy kérném a hűségszerződés bontását (ha emiatt kötöttem volna csak meg)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...