Edina90

Hp Omen 15

Kérdés

Sziasztok! 
Az lenne a kérdésem, hogy megrendeltem egy HP Omen laptopot még a múlt héten, szeptember 14. szállítással mert akkor tudom kifizetni már 6 éve van előfizetésünk kábeltv + internet az ügyfélszolgálaton azt mondták ilyen esetben nem kell megerősítés arany ügyfeleknél simán átmegy a rendszeren a megrendelés és kiküldik. Viszont a megrendelésnél nekem azt írja jóváhagyásra vár és ha belépek a tkom fiókomba ott nem is látom a megrendelést telefonon ugye nem hívtak stb.. 
Szóval létezik, hogy nem kell megerősíteni a rendelést nincs semmi visszaigazolás az első eamilen kívül és csak szállítják ? Valakinek van ilyen tapasztalata ? 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

 Jóváhagyás azt is szokta még jelenteni, hogy adatot egyeztetnek pl szállítás ideje módja. :)

Szerencsés vagy, én augusztus végén rendeltem meg IPTV mellé, de másnapra kivezetésre került otthoni részről, így nekem nem jutott, új mobil előfizetés mellé lehetne, de azt meg nem akarok kötni. :D

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

Köszi az infót, felhívtam a számot azt mondták csütörtökön jön, csak a GLS miatt fognak keresni mivel arany ügyfél vagyok így nem kell megerősíteniük a rendelést ezért nem hívtak ....

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

Ha mobil részhez rendelted és ez egy teljesen új előfizetés (nem hűség hosszabbítás / előre hozott készülék váltás) akkor bizony azt még valóban jóvá kell hagyni.

Érdeklődni megrendelés azonosítójával a +3630-930-3030 számon 2 majd a 0 gomb, munkanapokon 8-16 óra között, vagy a hazhozszallitas@telekom.hu e-mail címen tudsz.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most