Kere Posztolva ekkor: 2017. október 12. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 12. Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy iptv működik úgy, hogy wifi jelerősítőből kivezetett kábel menne a beltéribe? Olyan pl mint a képen lárható. A kábelezés elég nyűgös lenne... Előre is köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2017. október 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 12. @Kere Van ilyesmire lehetőség, de nem javasolt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 OldMike Posztolva: 2017. október 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 13. 18 órája, Kere írta: Mi a gond vele? Szia, elolvastad a hozzászólásában lévő linken (ilyesmire) szereplő Telekom információt? Abban mindent leírtak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2017. október 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 16. @Kere Mi a gond vele? Csak gondold végig, hogy a levegő, mint átviteli közeg mennyire érzékeny a zavaró tényezőkre, egy zárt árnyékolt vezetékhez képest. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Kere Posztolva: 2017. október 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 12. Mi a gond vele? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Kere Posztolva: 2017. október 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 13. Nem, de nem is nagyon olvasgattam utána Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 acel Posztolva: 2017. október 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 15. (szerkesztve) Ekkor: 2017. 10. 13. at 16:27, Kere írta: Nem, de nem is nagyon olvasgattam utána hát káros a környezetben levő wifikre, meg szerintem a hgw se biztos bírja. Esetleg egy normálisabb (drágább) 5ghz -ac szabványú accespoint-ként működő router, de annál olcsóbb az ethernet kábelezés általában. A kábelezés olcsóbb, mint ha ilyen megoldásokkal szívsz. Szerkesztve ekkor: 2017. október 15. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Kere Posztolva: 2017. október 15. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 15. Rendben, köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 acel Posztolva: 2017. október 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 17. @Kere és a jelerősítő minimum felezi az átvitelis sebességet. ha jól tudom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SBence Posztolva: 2019. július 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. július 1. Sziasztok! Sajnos én is erre voltam kényszerülve, azonban annyi csavar van a dologban, hogy nem a hgw-re csatlakoznak az extenderek, hanem a saját routerra. Míg hgw-ről szuperül működik wifin, úgy router esetében megáll az adás. PPoE passtrough és igmp beállítások is rendben vannak a második esetben. Van valami ötletetek? Asus RT-AC87U routerről és F@st 5655v2 AC hgw-ről van szó. Köszönöm előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kere
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy iptv működik úgy, hogy wifi jelerősítőből kivezetett kábel menne a beltéribe? Olyan pl mint a képen lárható. A kábelezés elég nyűgös lenne...
Előre is köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.