Mate63 Posztolva ekkor: 2017. október 22. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 22. Hello az lenne a kérdésem ha van egy gyorsítóm és én szeretnék rajta portokat nyitni hogyan tudom megtenni válaszotokat előre is köszönöm!(HA-35) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. október 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 28. @Mate63 Ok. Tegyél ki képet, hogy mit és hogyan csináltál a HGW adminfelületén? Milyen új routert kapsz? Telekomtól? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 22. @Mate63 Üdv! A készülék útmutatója szerint az adminisztrátori felületre belépve az Internet fülre kell kattintani, majd a port forwarding opciónál meg kell adni, hogy melyik portot a LAN hálózaton belül melyik gépre kell átirányítani. Ha elakadsz valahol, akkor jelezd, hol akadtál el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 25. @Mate63 Gondolom van egy gépen egy porton egy szolgáltatás, amit el akarsz érni az internet "másik oldaláról" a HGW-át. Ehhez a HGW portját továbbítani kell a gép portjához. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mate63 Posztolva: 2017. október 24. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 24. Gépre átirányítás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. október 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 25. (szerkesztve) @Mate63 Mi a Teamspeak3 szervered LAN IP címe és mi a port cím? Ehhez viszonyítva mik vannak beállítva a HGW-n? (készíts képernyőmentést) Milyen IP címmel próbálkozik a barátod, hol ellenőrizted a címet pontosan, amit küldtél neki? Szerkesztve ekkor: 2017. október 25. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mate63 Posztolva: 2017. október 25. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 25. Ezek alapján dolgoztam De néztem neten hogy sok embernek van gondja a telekomos digitális elosztókkal főleg a portokkal én mindent megpróbáltam majd ha új router kapunk akkor majd mepróbálkozok megint (Ui:a raimbownak is próbáltam nyitni a portjait mégis scriptet kaptam) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mate63 Posztolva: 2017. november 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 1. Internet>Forwarding>Port Mapping>New port mapping Mapping name:majd választani kell Application: Add new pirt mapping application>(legalul) Add port application innentől tiéd a pálya Utána save Internal host:Ezköz amin nyitni akarod Énnekem 12óra után ki is nyílt Ja de nem kapunk új routert Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. november 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 1. Akkor siker? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. (szerkesztve) @cqp Ha külső hálózatról figyelő port checker szerint nyitva van a port, akkor nem a forwardal van a probléma. A helyedben az SQL kliens logját és a szerver logokat nézném át első körben, esetleg a mysql konfigját, nincs e esetleg korlátozva a hozzáférés. Szerkesztve ekkor: 2017. december 11. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. @cqp Ezt találtam a hibával kapcsolatban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 cqp Posztolva: 2017. december 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 13. Köszönöm mindenkinek! Közben megoldódott magától. Ilyen szinten nem értek hozzá de valószínűleg amikor publikusra állították az ip-t várni kellett volna néhány óránál azért többet. Szóval aki így jár várjon szerintem 24 órát.. Számomra talány marad hogy a port check miért volt open. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. december 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 13. @cqp Hmmmm. Érdekes. Sajnos akkor már nem tudjuk meg mi okozhatta a gondot, de a lényeg, hogy megoldódott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. március 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 11. @pozso123 Mi az IP címed? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Mate63 Posztolva: 2017. október 25. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 25. Én a tegnapi napon felhívtam a szuperszervizet és kértem hogy nyissanak ki egy pár portot majd utána már nekem is fog sikerülni a port nyitások mentek is szépen a teamspeak 3 szeveremhez kellet a nyitás kinyitották utána megkértem egy barátot hogy csatlakozzon hozzám hamachi vagy más nélk7l de nem sikerült pedig a routeren ellenörzött ip küldtem neki és a portok kivoltak nyitva én az itthoni hálózatra csatlakozva akármelyik ezközzel gond nélkül fetudok menni de én nem egyedül szeretném használni valaki tudna ebben segíteni ok? Vagy miért nem sikerült? Mielőtt akárki kérdené a ts honlapjáról néztem hogy mely portokat kell nyitni A tüzfalakon is engedélyezve van Válaszotokat előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Mate63 Posztolva: 2017. október 25. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 25. Miazipm.hu Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Mate63 Posztolva: 2017. október 25. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 25. https://support.teamspeakusa.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/44/16/which-ports-does-the-teamspeak-3-server-use Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cqp Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Sziasztok, kaptam ma egy HA35 "gyorsítókártyás" routert és netto 10 óra szenvedés és kutatás ellenére sem működik a port forward... Látszólag minden jól be van állítva, külső ip-ről mégsem tudok kapcsolódni a mysql adatbázisra. Port check tesztre a port nyitva van. Helyi hálózaton működik. Kértem hogy állítsák publikusra az ip-t de ez után is ugyanaz a probléma köszi ha valakinek van öltete Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cqp Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Köszönöm az ötletet Ennyi lenne a log. a from host: % és az előző routerrel is működött távolról /* Error with snippets directory: The specified path was not found */ /* Delimiter changed to ; */ /* Connecting to ******.no-ip.biz via MySQL (TCP/IP), username root, using password: Yes ... */ /* SQL Error (2003) in statement #0: Can't connect to MySQL server on '******.no-ip.biz' (10060) */ /* Connecting to localhost via MySQL (TCP/IP), username root, using password: Yes ... */ /* Connected. Thread-ID: 26 */ SHOW STATUS; SHOW VARIABLES; SHOW DATABASES; /* Entering session "local" */ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. @cqp ellenőrizted már hogy valóban publikus IPd van? Mert kérni sokmindent lehet. És eggyezik a ddns szerintivel is, vagy az mást mond ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 idegen Posztolva: 2018. október 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 16. Sziasztok, van egy ZTE H368N routerem + fix kulso IP cim. Sajnos sehogy sem tudom bealitani a routolast kifele. Kerdesem, ha fix az IPcimem akkor a router Status\Network interface\ DSL WAN Connection ablakaban Connection Name: Internet_VDSL, IP: xxx.xxx.xxx.xxx - itt azt az IP cimet kellene latnom amit megadtak nekem, vagy jo ha mas van itt? Koszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Mate63
Hello az lenne a kérdésem ha van egy gyorsítóm és én szeretnék rajta portokat nyitni hogyan tudom megtenni válaszotokat előre is köszönöm!(HA-35)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
20 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.