kuszkusz Posztolva ekkor: 2017. november 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 1. Sziasztok, Kértem függetlenítő kódot a Telekomtól, egy Lumia 735-ös telefonhoz. Kaptam egy 20 számjegyű kódot 1 hét után, ami nem működik. A nem Telekomos SIM behelyezésénél kéri a kódot, de nem fogadja el. A ##7820#-as módszert is próbáltam, sikertelenül. IMEI szám stimmel a visszaigazoló SMS alapján. Ilyenkor mi a következő képés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2017. november 1. Megosztás Posztolva: 2017. november 1. Első lépésként próbáld meg még egyszer lekérni a kódot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kuszkusz Posztolva: 2017. november 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 21. Ekkor: 11/2/2017 at 3:38, dptrsk írta: Első lépésként próbáld meg még egyszer lekérni a kódot. Megint lekértem a kódot telefonos ügyfélszolgálattól (EU-n kívülről, aranyárban...), csak azóta már eltelt több mint két hét és semmi infó. Mi a második lépés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. november 21. Megosztás Posztolva: 2017. november 21. Várakozás, amíg a szolgáltató a gyártóval egyeztet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kuszkusz Posztolva: 2017. december 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 8. Ma kaptam két függetlenítő kódot is. Az egyik a régi ami nem műkődött, a második viszont jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. december 11. Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Hello @kuszkusz, a lényeg, hogy megvan közben pénteken és ma nekem is befutottak az október végén kért kódok (gyártóval egyeztetős volt mind), és az egyik telóhoz, egy régi, kinyithatós Nokiához én is több számsort kaptam. ezek alapján ha egyeztetésbe torkollik, akkor idő, amíg megjönnek, és a több kódos végkifejlet sem egyedi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kuszkusz
Sziasztok,
Kértem függetlenítő kódot a Telekomtól, egy Lumia 735-ös telefonhoz. Kaptam egy 20 számjegyű kódot 1 hét után, ami nem működik. A nem Telekomos SIM behelyezésénél kéri a kódot, de nem fogadja el. A ##7820#-as módszert is próbáltam, sikertelenül.
IMEI szám stimmel a visszaigazoló SMS alapján.
Ilyenkor mi a következő képés?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.