jani44 Posztolva ekkor: 2017. november 9. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 9. Mikor méltóztatik a Telekom végre bővíteni a HD csatornák számát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2017. november 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 11. 17 órája, anonymus írta: Egyenlöre nem, hála az egységes platform ötletének. Ezt nem értem. Iptv oldalon lényegtelen kapacitás szemponjából nem? Sat -on meg nem venne el saját helyet , csak simulcrypt-be bedobják a conax-ot és kész. Szerintem inkább pénzügyi oldalon nincs egyezség. Nekem a csatorna azt írta ,hogy indulásra kész a HD verzió és bíznak benne ,hogy megjelenik a telekomnál is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Hát Tibi bácsi ezt most nem intézi el! Ekkor: 2017. 11. 11. at 14:08, gombilaci írta: Ezt nem értem. Iptv oldalon lényegtelen kapacitás szemponjából nem? Sat -on meg nem venne el saját helyet , csak simulcrypt-be bedobják a conax-ot és kész. Szerintem inkább pénzügyi oldalon nincs egyezség. Nekem a csatorna azt írta ,hogy indulásra kész a HD verzió és bíznak benne ,hogy megjelenik a telekomnál is. Nem is kell értened, elég ha elfogadod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Mivel úgy vélekedsz hogy a T-t a segeddből húzták ki, így hiába fejteném ki torkomnak esnél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 szaboadam Posztolva: 2017. december 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 6. (szerkesztve) A témához kapcsolódva: épp az imént olvastam a szolgáltató Facebook oldalán egy kérdésre adott ügyintézői választ, miszerint a Szuper Családi HD nem tartalmazza majd a Spíler HD változatát. Meglepett ez a válasz, mert én úgy értelmeztem a honlapon kiadott tájékoztatást, hogy a Szuper Családi HD, mint a jelenleg elérhető legszélesebb csatornakínálattal rendelkező alapkínálati csomag automatikusan megkapja a szerényebb (ráadásul már nem is értékesített) csomagok csatornáit, és emellé csak a Szuper Családi HD-ben jön a Shorts TV. Furcsáltam volna, hogy egy már nem is értékesített csomagot bővítenek a csatornákkal míg a jelenleg elérhetőt nem. Ezért az imént felvettem a chat ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, ahol először szintén azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem lesz része a Szuper Családi HD-nek. Leírtam az ügyintézőnek is a fentieket, aki egy jó darabig konzultált, majd megnyugtatott nekem van igazam. Őszintén szólva nagyon meglepett volna, ha nem így lett volna - nem is lett volna értelme a fenti forgatókönyvnek... De pontosításként azért kiírom, hátha más is kap pontatlan információt: Szuper Családi HD csomag kínálatának változása, 2018. január 09.-től: Bekerül: Heti TV, National Geograpic HD, Spíler HD, Shorts TV. Ezen kívül változás, hogy a Megamax a továbbiakban csak ebben a csomagban lesz elérhető. Kikerül: C8, Sundance TV. Szerkesztve ekkor: 2017. december 6. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 szaboadam Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. (szerkesztve) 23 hours ago, anonymus said: Rajtad kívül van még pár efi. Nem érted és körülötted forog a cég, mindenkinek kell megfelelni egyszerre. És ez csak az egyik dolog (mármint, hogy meg kell felelni mindenki ízlésének egyszerre), a másik, hogy minden csatornának megvan az ára. Egyáltalán nem biztos, hogy egy "minőségi" csatornabővítésnek (persze az is szubjektív kérdés, hogy ki, mit tart minőséginek - mindenki nyilván azt amit szívesen néz) ami mondjuk árban is minőségi változást eredményezne mindenki örülne. A választás lehetősége viszont adott: ha valaki nem elégedett a kínálattal/ árral, az válthat, amennyiben máshol az igényének jobban megfelelő kínálatot és díjakat talál. Szerkesztve ekkor: 2018. január 5. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 9 perce, szaboadam írta: És ez csak az egyik dolog (mármint, hogy meg kell felelni mindenki ízlésének egyszerre), a másik, hogy minden csatornának megvan az ára. Egyáltalán nem biztos, hogy egy "minőségi" csatornabővítésnek (persze az is szubjektív kérdés, hogy ki, mit tart minőséginek - mindenki nyilván azt amit szívesen néz) ami mondjuk árban is minőségi változást eredményezne mindenki örülne. A választás lehetősége viszont adott: ha valaki nem elégedett a kínálattal/ árral, az válthat, amennyiben máshol az igényének jobban megfelelő kínálatot és díjakat talál. Akkor még ott van az is hogy, minden szolgáltatóval más szerződést kötnek a csatornák. Lehet a sarki xy távközlési cég megkapná csak azt a csatornát. De a Telekom meg csak egyben másik 4-5 csatornával tudná csak megvenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 8 perce, anonymus írta: Kell a ráknak kb bbc hd ad normális hd adást a többi meg úgy jó hogy vagytok de nyeeh. Nagyon sok csatorna belehalna ha hd-re kéne váltani. Én nem azt írtam ,hogy minden csatornának HD ban kell adni,hanem ami most elérhető itthon, azt betenni a kínálatba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Előtte legyen normális minőségű iptv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Épp most, anonymus írta: Előtte legyen normális minőségű iptv Na igen,az jó lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 5 perce, ApaFia írta: Én nem azt írtam ,hogy minden csatornának HD ban kell adni,hanem ami most elérhető itthon, azt betenni a kínálatba. Amíg a sat-al "egyben van" ,addig felejtős lesz! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Épp most, ApaFia írta: Evvel tisztába vagyok,de jó lenne ezt a platform egyesítés is felejtős lenne. Vagy bérelnek transpondert a sat-nak. :-) Bár nem tudom van e még hely ebben a pozícióban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Amúgy miről beszélünk, amikor 100 vdsl - en még mai napig 1 hd stream van :-) Kicsit ez is vicc kategória. (persze 1414 szerint ennyit bír a rendszer ezen a technológián :-) ) hiába mondom nekik ,hogy más forrásból 3db komoly HD stream mellett még netezni is szoktunk és azt a bizonyos rendszert is emberek programozták! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 9 perce, ApaFia írta: Ott lett eltolva a egész szerintem,hogy a egyesítették a két platformot + iptv, nem sikerült időben fejleszteni.Azért tartunk most itt. Részükről nem lett eltolva ,mert az egyesítéskor pontosan tudták ,hogy hogyan áll az országban az iptv elérhetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 princz Posztolva: 2018. január 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 12. Ekkor: 2017. 11. 09. at 23:02, anonymus írta: Jövő év eleje. Üdv csalodot vagyok nagyon nem szép szinte átt kapcsolom semmi különbség Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2017. december 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Ekkor: 2017. 11. 10. at 6:48, anonymus írta: Januártol Nat Geo HD, Spíler TV HD, Jó reggelt Natgeo world csatornát adnák vissza inkább mert legszebb hd csatorna volt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. december 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Elfogadom és megértem, hogy elég ha az anon superjúzerek értik , mi mezei halandók pedig nem. Egyébként meg mindegy mert kukázták a HD verziót. kb. a kutyának sem kellett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. december 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2018. január 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 4. Ekkor: 2017. 11. 10. at 6:48, anonymus írta: Januártol Nat Geo HD, Spíler TV HD, sajna leg rosszabb csatorna bövités semmi értelme Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 4 perce, szaboadam írta: És ez csak az egyik dolog (mármint, hogy meg kell felelni mindenki ízlésének egyszerre), a másik, hogy minden csatornának megvan az ára. Egyáltalán nem biztos, hogy egy "minőségi" csatornabővítésnek (persze az is szubjektív kérdés, hogy ki, mit tart minőséginek - mindenki nyilván azt amit szívesen néz) ami mondjuk árban is minőségi változást eredményezne mindenki örülne. A választás lehetősége viszont adott: ha valaki nem elégedett a kínálattal/ árral, az válthat, amennyiben máshol az igényének jobban megfelelő kínálatot és díjakat talál. Ezért kellene a összes Magyarországon elérhető HD csatit betenni a kínálatba! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hr2 Posztolva: 2018. május 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 29. Spíler 2-3 várható e IPTV-n? Persze HD-ra gondolok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
jani44
Mikor méltóztatik a Telekom végre bővíteni a HD csatornák számát?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
45 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.