jani44 Posztolva ekkor: 2017. november 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 9. Mikor méltóztatik a Telekom végre bővíteni a HD csatornák számát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 anonymus Posztolva: 2017. november 9. Megosztás Posztolva: 2017. november 9. Jövő év eleje. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 anonymus Posztolva: 2017. november 10. Megosztás Posztolva: 2017. november 10. 9 órája, jani44 írta: Mikor méltóztatik a Telekom végre bővíteni a HD csatornák számát? Januártol Nat Geo HD, Spíler TV HD, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 gombilaci Posztolva: 2017. november 10. Megosztás Posztolva: 2017. november 10. Da vinci HD nem lesz?? Ha már az amosról lesz elosztva, saját kapacitás nélkül bedobhatnák. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 anonymus Posztolva: 2017. november 10. Megosztás Posztolva: 2017. november 10. Egyenlöre nem, hála az egységes platform ötletének. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2017. november 11. Megosztás Posztolva: 2017. november 11. 17 órája, anonymus írta: Egyenlöre nem, hála az egységes platform ötletének. Ezt nem értem. Iptv oldalon lényegtelen kapacitás szemponjából nem? Sat -on meg nem venne el saját helyet , csak simulcrypt-be bedobják a conax-ot és kész. Szerintem inkább pénzügyi oldalon nincs egyezség. Nekem a csatorna azt írta ,hogy indulásra kész a HD verzió és bíznak benne ,hogy megjelenik a telekomnál is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2017. december 4. Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Ekkor: 2017. 11. 10. at 6:48, anonymus írta: Januártol Nat Geo HD, Spíler TV HD, Jó reggelt Natgeo world csatornát adnák vissza inkább mert legszebb hd csatorna volt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 4. Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Hát Tibi bácsi ezt most nem intézi el! Ekkor: 2017. 11. 11. at 14:08, gombilaci írta: Ezt nem értem. Iptv oldalon lényegtelen kapacitás szemponjából nem? Sat -on meg nem venne el saját helyet , csak simulcrypt-be bedobják a conax-ot és kész. Szerintem inkább pénzügyi oldalon nincs egyezség. Nekem a csatorna azt írta ,hogy indulásra kész a HD verzió és bíznak benne ,hogy megjelenik a telekomnál is. Nem is kell értened, elég ha elfogadod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. december 4. Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Elfogadom és megértem, hogy elég ha az anon superjúzerek értik , mi mezei halandók pedig nem. Egyébként meg mindegy mert kukázták a HD verziót. kb. a kutyának sem kellett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 4. Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Mivel úgy vélekedsz hogy a T-t a segeddből húzták ki, így hiába fejteném ki torkomnak esnél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. december 4. Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 szaboadam Posztolva: 2017. december 6. Megosztás Posztolva: 2017. december 6. (szerkesztve) A témához kapcsolódva: épp az imént olvastam a szolgáltató Facebook oldalán egy kérdésre adott ügyintézői választ, miszerint a Szuper Családi HD nem tartalmazza majd a Spíler HD változatát. Meglepett ez a válasz, mert én úgy értelmeztem a honlapon kiadott tájékoztatást, hogy a Szuper Családi HD, mint a jelenleg elérhető legszélesebb csatornakínálattal rendelkező alapkínálati csomag automatikusan megkapja a szerényebb (ráadásul már nem is értékesített) csomagok csatornáit, és emellé csak a Szuper Családi HD-ben jön a Shorts TV. Furcsáltam volna, hogy egy már nem is értékesített csomagot bővítenek a csatornákkal míg a jelenleg elérhetőt nem. Ezért az imént felvettem a chat ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, ahol először szintén azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem lesz része a Szuper Családi HD-nek. Leírtam az ügyintézőnek is a fentieket, aki egy jó darabig konzultált, majd megnyugtatott nekem van igazam. Őszintén szólva nagyon meglepett volna, ha nem így lett volna - nem is lett volna értelme a fenti forgatókönyvnek... De pontosításként azért kiírom, hátha más is kap pontatlan információt: Szuper Családi HD csomag kínálatának változása, 2018. január 09.-től: Bekerül: Heti TV, National Geograpic HD, Spíler HD, Shorts TV. Ezen kívül változás, hogy a Megamax a továbbiakban csak ebben a csomagban lesz elérhető. Kikerül: C8, Sundance TV. Szerkesztve ekkor: 2017. december 6. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 zoli62 Posztolva: 2017. december 6. Megosztás Posztolva: 2017. december 6. C8-ért nem kár. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lacikaaa Posztolva: 2017. december 9. Megosztás Posztolva: 2017. december 9. Üdv all igy hogy jön az ünnep nem lesz valami tv feloldás? HBO vagy valami? jó igen super családi HD-m van de sosincs semmi ami érdekelne a kismillió csatornából Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. december 9. Megosztás Posztolva: 2017. december 9. December 8-tól 10-ig a MoziKlubb lehet nézni díjmentesen. Szuper Családi HD lesz nyitva december 23. 9:00-tól december 27. 9:00-ig az HBO nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Lacikaaa Posztolva: 2017. december 9. Megosztás Posztolva: 2017. december 9. köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2018. január 4. Megosztás Posztolva: 2018. január 4. Ekkor: 2017. 11. 10. at 6:48, anonymus írta: Januártol Nat Geo HD, Spíler TV HD, sajna leg rosszabb csatorna bövités semmi értelme Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. január 4. Megosztás Posztolva: 2018. január 4. Rajtad kívül van még pár efi. Nem érted és körülötted forog a cég, mindenkinek kell megfelelni egyszerre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 szaboadam Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. (szerkesztve) 23 hours ago, anonymus said: Rajtad kívül van még pár efi. Nem érted és körülötted forog a cég, mindenkinek kell megfelelni egyszerre. És ez csak az egyik dolog (mármint, hogy meg kell felelni mindenki ízlésének egyszerre), a másik, hogy minden csatornának megvan az ára. Egyáltalán nem biztos, hogy egy "minőségi" csatornabővítésnek (persze az is szubjektív kérdés, hogy ki, mit tart minőséginek - mindenki nyilván azt amit szívesen néz) ami mondjuk árban is minőségi változást eredményezne mindenki örülne. A választás lehetősége viszont adott: ha valaki nem elégedett a kínálattal/ árral, az válthat, amennyiben máshol az igényének jobban megfelelő kínálatot és díjakat talál. Szerkesztve ekkor: 2018. január 5. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 4 perce, szaboadam írta: És ez csak az egyik dolog (mármint, hogy meg kell felelni mindenki ízlésének egyszerre), a másik, hogy minden csatornának megvan az ára. Egyáltalán nem biztos, hogy egy "minőségi" csatornabővítésnek (persze az is szubjektív kérdés, hogy ki, mit tart minőséginek - mindenki nyilván azt amit szívesen néz) ami mondjuk árban is minőségi változást eredményezne mindenki örülne. A választás lehetősége viszont adott: ha valaki nem elégedett a kínálattal/ árral, az válthat, amennyiben máshol az igényének jobban megfelelő kínálatot és díjakat talál. Ezért kellene a összes Magyarországon elérhető HD csatit betenni a kínálatba! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 9 perce, szaboadam írta: És ez csak az egyik dolog (mármint, hogy meg kell felelni mindenki ízlésének egyszerre), a másik, hogy minden csatornának megvan az ára. Egyáltalán nem biztos, hogy egy "minőségi" csatornabővítésnek (persze az is szubjektív kérdés, hogy ki, mit tart minőséginek - mindenki nyilván azt amit szívesen néz) ami mondjuk árban is minőségi változást eredményezne mindenki örülne. A választás lehetősége viszont adott: ha valaki nem elégedett a kínálattal/ árral, az válthat, amennyiben máshol az igényének jobban megfelelő kínálatot és díjakat talál. Akkor még ott van az is hogy, minden szolgáltatóval más szerződést kötnek a csatornák. Lehet a sarki xy távközlési cég megkapná csak azt a csatornát. De a Telekom meg csak egyben másik 4-5 csatornával tudná csak megvenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 5 perce, ApaFia írta: Ezért kellene a összes Magyarországon elérhető HD csatit betenni a kínálatba! Kell a ráknak kb bbc hd ad normális hd adást a többi meg úgy jó hogy vagytok de nyeeh. Nagyon sok csatorna belehalna ha hd-re kéne váltani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 8 perce, anonymus írta: Kell a ráknak kb bbc hd ad normális hd adást a többi meg úgy jó hogy vagytok de nyeeh. Nagyon sok csatorna belehalna ha hd-re kéne váltani. Én nem azt írtam ,hogy minden csatornának HD ban kell adni,hanem ami most elérhető itthon, azt betenni a kínálatba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Előtte legyen normális minőségű iptv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Épp most, anonymus írta: Előtte legyen normális minőségű iptv Na igen,az jó lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 5 perce, ApaFia írta: Én nem azt írtam ,hogy minden csatornának HD ban kell adni,hanem ami most elérhető itthon, azt betenni a kínálatba. Amíg a sat-al "egyben van" ,addig felejtős lesz! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
jani44
Mikor méltóztatik a Telekom végre bővíteni a HD csatornák számát?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
45 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.