jani44 Posztolva ekkor: 2017. november 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 9. Mikor méltóztatik a Telekom végre bővíteni a HD csatornák számát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Épp most, gombilaci írta: Amíg a sat-al "egyben van" ,addig felejtős lesz! Evvel tisztába vagyok,de jó lenne ezt a platform egyesítés is felejtős lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Épp most, ApaFia írta: Evvel tisztába vagyok,de jó lenne ezt a platform egyesítés is felejtős lenne. Vagy bérelnek transpondert a sat-nak. :-) Bár nem tudom van e még hely ebben a pozícióban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Épp most, gombilaci írta: Vagy bérelnek transpondert a sat-nak. :-) Bár nem tudom van e még hely ebben a pozícióban. Amos7 van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Nem feltétlen a sat a fő gond, hely akad még ott ha kifizetik 4k adás feladásának műholdra akadálya nincs 9 perce, ApaFia írta: Na igen,az jó lenne. Viszont a hd,4k drágább Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 5 perce, anonymus írta: Nem feltétlen a sat a fő gond, hely akad még ott ha kifizetik 4k adás feladásának műholdra akadálya nincs Viszont a hd,4k drágább Maradjunk a realitásnál.Hol van még a 4K hiszen a sereghajtó a HD csatik terén Telekom a többi szolgáltatókhoz képest. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Biztos jó áron kóstálják a bérleti díjakat azon a holdon. Jól meg kell gondolni, hogy mit éri meg feltenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Amúgy miről beszélünk, amikor 100 vdsl - en még mai napig 1 hd stream van :-) Kicsit ez is vicc kategória. (persze 1414 szerint ennyit bír a rendszer ezen a technológián :-) ) hiába mondom nekik ,hogy más forrásból 3db komoly HD stream mellett még netezni is szoktunk és azt a bizonyos rendszert is emberek programozták! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 1 perce, btz írta: Biztos jó áron kóstálják a bérleti díjakat azon a holdon. Jól meg kell gondolni, hogy mit éri meg feltenni. Szét kell választani a csatorna kínálatot a iptv, sat tv között.Sat-on maradna a 27-28,iptv lehetne akár 40 is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 6 perce, gombilaci írta: Amúgy miről beszélünk, amikor 100 vdsl - en még mai napig 1 hd stream van :-) Kicsit ez is vicc kategória. (persze 1414 szerint ennyit bír a rendszer ezen a technológián :-) ) hiába mondom nekik ,hogy más forrásból 3db komoly HD stream mellett még netezni is szoktunk és azt a bizonyos rendszert is emberek programozták! Érdekes dolog ez a vdsl. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. @ApaFia Rajtam igazán nem múlna Talán ha már megyünk abba az irányba, hogy lehet az emberek számottevő részét megfelelő infrastruktúrával IPTV-vel kiszolgálni, akkor az illetékes ügyosztály átgondolja az elveket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 ApaFia Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 5 perce, btz írta: @ApaFia Rajtam igazán nem múlna Talán ha már megyünk abba az irányba, hogy lehet az emberek számottevő részét megfelelő infrastruktúrával IPTV-vel kiszolgálni, akkor az illetékes ügyosztály átgondolja az elveket. Ott lett eltolva a egész szerintem,hogy a egyesítették a két platformot + iptv, nem sikerült időben fejleszteni.Azért tartunk most itt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. 9 perce, ApaFia írta: Ott lett eltolva a egész szerintem,hogy a egyesítették a két platformot + iptv, nem sikerült időben fejleszteni.Azért tartunk most itt. Részükről nem lett eltolva ,mert az egyesítéskor pontosan tudták ,hogy hogyan áll az országban az iptv elérhetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 princz Posztolva: 2018. január 12. Megosztás Posztolva: 2018. január 12. Ekkor: 2017. 11. 09. at 23:02, anonymus írta: Jövő év eleje. Üdv csalodot vagyok nagyon nem szép szinte átt kapcsolom semmi különbség Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 ApaFia Posztolva: 2018. január 13. Megosztás Posztolva: 2018. január 13. 7 órája, princz írta: Üdv csalodot vagyok nagyon nem szép szinte átt kapcsolom semmi különbség Ez van, ez nem a szolgáltató sara. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 Roli82 Posztolva: 2018. március 23. Megosztás Posztolva: 2018. március 23. A cikk szerint májustól AMC HD a Telekomnál is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Adama Posztolva: 2018. március 31. Megosztás Posztolva: 2018. március 31. Ekkor: 2018. 03. 23. at 14:56, Roli82 írta: A cikk szerint májustól AMC HD a Telekomnál is! Egyelőre nincs benne a májustól érvényes csatornakiosztásban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 anonymus Posztolva: 2018. március 31. Megosztás Posztolva: 2018. március 31. Pozitív változást új csatorna bekerülését nem kötelező 30 nappal előre jelezni, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 Roli82 Posztolva: 2018. április 27. Megosztás Posztolva: 2018. április 27. (szerkesztve) Május 8.-tól az alábbi HD csatornákkal bővül a kínálat. AMC HD, Eurosport2 HD, NatGeo Wild HD, Paramount Channel HD és Viasat3 HD. Forrás Szerkesztve ekkor: 2018. május 1. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hr2 Posztolva: 2018. május 29. Megosztás Posztolva: 2018. május 29. Spíler 2-3 várható e IPTV-n? Persze HD-ra gondolok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2018. május 29. Megosztás Posztolva: 2018. május 29. A csatornák még el sem indultak, így erről korai még nyilatkozni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
jani44
Mikor méltóztatik a Telekom végre bővíteni a HD csatornák számát?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
45 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.