gombilaci Posztolva ekkor: 2017. november 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 30. Sziasztok! Jelenleg nem tud ezen csodálatos eszközöm a noip.com oldallal együttműködni. "DynDNS-error:The DynDNS provider replies No user 'xxxxxxx' found at dynupdate.no-ip.com. (D002)" Firmware version09021602.00.653 Néhány hete még rendben működött , mert használtam. Tud valaki valami megoldást? Esetleg lehetett azóta szoftver frissítés és sikeresen el...ták ezt is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. november 30. Megosztás Posztolva: 2017. november 30. @gombilaci Szerintem ellenőrizd a fiókodoat, mert itt konkrétan azt írja nem talál ilyen xxxx felhasználót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. november 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 30. (szerkesztve) Ellenőriztem kb 5x ! (Ha pedig már korábban használtam , akkor nyilván rendben van a fiók.) (Nem, nem járt le a 30nap , az is meg van újítva) Most megoldódott , kb a 15. próbálkozás , kitörlés, beírás, save után sikeresen bejelentkezett. + A HGW úgy random kidobál, a jobb oldali Security status Loading... közben. Mikor meg kellene jelenni az infóknak helyette random a bejelenkező oldara dobál. Én meg a kis naív , jól elhittem , hogy ha már egyszer használtam , akkor most a DDNS konfigolása csak 1 perc lesz. Nem így lett , hiszen magyar *.**.*.*.* termék ez is Szerkesztve ekkor: 2017. december 1. Szerkesztő: ahammer Telekom sértegetése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. november 30. Megosztás Posztolva: 2017. november 30. "Ha pedig már korábban használtam , akkor nyilván rendben van a fiók" Neeem, ez nem feltétlen következik ebből. Nekem is az egyik percben minden randben volt pl az FB fiókommal, a másikra letiltottak. Van ilyen is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. november 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 30. Mint írtam 5x ellenőriztem! Többek között a noip.com ra is beléptem. De mindegy, be tudom annak hogy mt termék és nem elvárható,hogy hibátlanul tud működni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. november 30. Megosztás Posztolva: 2017. november 30. @gombilaci "Többek között a noip.com ra is beléptem" Na ebből már egyértelműbben következik, hogy a fiókodnak nincs gondja. A log alapján nem vagyok meggyőződve arról, hogy a probléma a HGW miatt volt. Sokkal inkább szerver oldali nyűg, még akkor is, ha momentán a fiókodnak semmi baja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. november 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 30. (szerkesztve) @btz Azért érdekes ,hogy az Asus routeremmel SOHA nem volt gond. Amint a telekom eszköz előkerül rögtön kezdödik szenvedés. Ugye milyen fura ,hogy épp most ,pont ilyenkor lett szerver oldali hiba... Szerkesztve ekkor: 2017. november 30. Szerkesztő: gombilaci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. november 30. Megosztás Posztolva: 2017. november 30. @gombilaci Nem azt állítom, hogy biztosan szerveroldali hiba volt, hanem, hogy a rendelkezésre álló információk alapján ezt jobban valószínűsítem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. november 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 30. 1 órája, btz írta: @gombilaci Nem azt állítom, hogy biztosan szerveroldali hiba volt, hanem, hogy a rendelkezésre álló információk alapján ezt jobban valószínűsítem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 1. Megosztás Posztolva: 2017. december 1. 11 órája, btz írta: @gombilaci Nem azt állítom, hogy biztosan szerveroldali hiba volt, hanem, hogy a rendelkezésre álló információk alapján ezt jobban valószínűsítem. Enged el a tagot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2018. január 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. január 5. Pár hét entry i2 használat után , kijelenthetem, hogy megszűnt minden gond. Tehát beigazolódott ,hogy kizárólag ,a már lecserélt speedport csodadoboz volt a hibás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gombilaci
Sziasztok!
Jelenleg nem tud ezen csodálatos eszközöm a noip.com oldallal együttműködni.
"DynDNS-error:The DynDNS provider replies No user 'xxxxxxx' found at dynupdate.no-ip.com. (D002)"
Néhány hete még rendben működött , mert használtam. Tud valaki valami megoldást?
Esetleg lehetett azóta szoftver frissítés és sikeresen el...ták ezt is?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
10 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.