joky73 Posztolva ekkor: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 11. Flotta kedvezményes előfizetésnél miért csak listaáron lehet mobiltelefont vásárolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Mert foltta mellé telefon vételt a flotta kezelövel kell intézni. Illetve azért is mert nem PUBLIKUS csomag. Ez sok kedvezménynél nagyon fontos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 jozsef10.nagy Posztolva: 2018. február 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 1. Onnét veszem, hogy felhívtam a ügyfélszolgálatot. Azt mondták fáradjak be egy üzletbe és ott adnak telefont. Eddig simán rendeltem a netről, pl kifutó készüléket.... Most meg fáradjak be, az az igazság ha be kell fáradnom akkor nem a T-hez fogok menni. A ***** jobb ajánlatot adott, eddig azért nem mentem mert nem akartam fáradni. De így?Nem kérdés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. február 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 1. Nem erről lehet szó. Vannak dolgozói nem publikus díjcsomagok, amikhez tavaly májusig webshopban is lehetett telefont kedvezményes venni, ez megszűnt. Hozzáteszem, rossz üzletpoltikai döntés volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. Volt előnye a webes vásárlásnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. Én igen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. Azt elhiszed nekem hogy egy T-pontban lévő ember sokkal több dolgot sokkal jobban eltud rendezni neked mint a weblap ? Most persze oké kell egy jó T-pont meg egy ember hozzá de nah Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. (szerkesztve) Elhiszem, de flottás díjcsomagoknál készülékcserénél a webshopos vásárlásnak is megvolt az előnye. Én is sokszor mentem ügyet intézni T-Pontba, más kérdés, hogy sok helyen megszüntek. Szerkesztve ekkor: 2018. február 2. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 jozsef10.nagy Posztolva: 2018. január 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 20. Ekkor: 2017. 12. 11. at 16:30, anonymus írta: Mert foltta mellé telefon vételt a flotta kezelövel kell intézni. Illetve azért is mert nem PUBLIKUS csomag. Ez sok kedvezménynél nagyon fontos. Eddig miért lehetett?Sok éve, (talán 10) vagyok előfizető, miért büntetnek ezzel?"Sok kedvezménynél nagyon fontos" ez mit jelent?Miért jó az ha a 3 előfizetésemet fogom és megszüntetem, mert ha nincs telefon akkor nincs hűségidő...... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2018. január 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 31. Hello @jozsef10.nagy, bontsuk meg, légyszi. miért nincs kedvezmény: honnét veszed, hogy nincs kedvezményetek semmilyen telóra? ellenőrizted közvetlenül a Ténél (esetleg a kapcsolattartódnál, ha van), és ott derült ki? azért lényeges, mert minden konstrukcióban van valami kedvezmény, csak az üzletiek nem a Té lakossági oldalán figyelnek. tehát ne a fentiekből indulj ki (joky73 flottásként valószínűleg a Té lakossági oldalán próbált üzleti kedvezményt szerezni, ami nyilván más tészta, és az is más, ha 3 előfizetéssel valami kisüzleti csomagod van) megszüntetés, mert nincs hűségidő: fordítva is igaz, ha nincs hűségidő, akkor nincs kedvezményes telefon, tehát ott vagy, ahol a part szakad Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2018. február 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 1. Hello @jozsef10.nagy, köszi, így kerek, akkor van teló, de a Té honlappal van valami (lehet, hogy csak annyi, hogy ott szigorúbban nézik a hitelképességet, míg Té üzletben akár több telót is vehetsz), így be kellene menned érte (értük) sajnálom, ügyfélként ezen itt a fórumon nem nagyon tudunk segíteni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. Hello @zoli62, ha ez van, azt én sem értem a webes rendelés a legegyszerűbb, legkényelmesebb mindenkinek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. 8 perce, teherwagon írta: Hello @zoli62, ha ez van, azt én sem értem a webes rendelés a legegyszerűbb, legkényelmesebb mindenkinek Rendeljen weben az akinek 7anyja van szerintem... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. Eddig nem tapasztaltam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. Mondhatni nekem is flottám elég erős idézőjelek közt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
joky73
Flotta kedvezményes előfizetésnél miért csak listaáron lehet mobiltelefont vásárolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
14 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.