zoli62 Posztolva ekkor: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 12. Már régen észrevettem, nem tudom, másnak miért nem szúrt szemet. A lakossági termékeknél az adatlapok sok esetben hiányosak, lényeges paraméterek jiányoznak, itt egy RAM méret, ott egy operációs rendszer, stb. Így a webshopos vásárlás zsákbamacska, ráadásul ezekről az adatokról az ügyfélszolgálat sem tud információt adni. Konkrét példa: https://www.telekom.hu/shop/termek/Apple+MacBook+Air+13++MQD32MG/A--APP+MB+AIR13++MQD32MG/A+?preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2280064&sku=jsku1754618173&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT Erről tudja egyáltalán valaki, hogy melyik OSX fut rajta, és a 2017-es modell? Az üzleti telekomnál minden terméknél szerepel a cikkszám, részletes specifikáció. Ott pl. tudom, hogy a 2017-es Macbook Airről van szó. https://www.telekom.hu/uzleti/keszulekek/szamitogepek/laptopok/apple-macbook-air-2017 Vajon a kettő ugyanaz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. @zoli62 Ismert probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. december 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. (szerkesztve) Megrendeltem másfél het meglevő otthoni szolgáltatáshoz, megígérték, hogy visszahívnak, ha megvolt a sikeres fizetőképességvizsgálat de semmi... Szerkesztve ekkor: 2017. december 16. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. (szerkesztve) 1 órája, anonymus írta: MQD32MG/A ebből kiindulva ugyan az, tudtommal 2017-es modell. De engedd el a dolgot, lte apple watch képek eltüntetésével már 1+ hete ügyködik a cég Eltérés csupán annyiból fakad hogy más csoport dolgozik a lakossági a céges és a nagykor oldalon. Minden ilyen kérdésről korábban a házhozszállítási csoport is tudott infót adni, ja most már az sincs. Én még akkoriban vettem több készüléket a Telekomtól, amikor egy csoport volt. Az üzleti Telekom ma is ugyanolyan korrekten pdf-ben feltünteti a paramétereket, mint akkor, nincs semmilyen indok arra, hogy ezt a lakossági csoport miért nem tudja megtenni. Ebben csak az az idegesítő, hogy nagyobb értékű terméket is úgy tudsz megrendelni, hogy nem vagy biztos benne, hogy azt kapod, amit vársz. Szerkesztve ekkor: 2017. december 12. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Van amit el kell engedni mert kevés vagy hozzá, ez is tipikusan egy olyan csepp a tengerbe ahogy mi érezzük. T sajnos nem lesz jobb tőle Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. (szerkesztve) Na ja ehhez még "szuperként" is kevés vagy. Hosszú idő után ismét akartam rendelni a nagy T-től valamit, de így nehéz lesz. Csak tudod, sok minden ilyen tengerben a csepp eset van. Szerkesztve ekkor: 2017. december 12. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. (szerkesztve) Tudod egy 3 különböző áram erősségű bemenettel rendelkező powerbankot jeleztem. 5. kör után adtam fel 60%-os a siker az én elvárásaimhoz képest. Így nem foglalkozok nagyon ilyennel mert nem éri meg. Szerkesztve ekkor: 2017. december 13. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. Mivel pénteken raktáron se volt így nem tudok erről nyilatkozni. De jól látod régen két külön cég volt egyik jobb másik nem ez megmaradt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. (szerkesztve) Mert pl a tv-t szolgáltatni egy közel veszteséges dolog. Szerkesztve ekkor: 2017. december 16. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. (szerkesztve) 3 órája, anonymus írta: Mivel pénteken raktáron se volt így nem tudok erről nyilatkozni. De jól látod régen két külön cég volt egyik jobb másik nem ez megmaradt. Kiderült, hogy fel se vették a rendelést akkor. Ehhez csak gratulálni lehet. Normál ügyfél ezen csak bosszankodni tud. Mindegy, megoldódott máshogy, csak jókor kell jó időben telefonálni. Szerkesztve ekkor: 2017. december 16. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 26. 28 perce, anonymus írta: Bevallom őszintén én a hardver miatt félek de nagyon, anyagilag csak a air férne bele. De abban egy Nvidia6000-es vga van a mostani gépemben meg egy 4200vm dedikált 1gb memóriával. Általános célra és munkaeszközként a MacBook Air bőven megfelel, főleg, ha a 12 órás üzemeidejét is figyelembe vesszük. https://www.apple.com/hu/macbook-air/specs/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. MQD32MG/A ebből kiindulva ugyan az, tudtommal 2017-es modell. De engedd el a dolgot, lte apple watch képek eltüntetésével már 1+ hete ügyködik a cég Eltérés csupán annyiból fakad hogy más csoport dolgozik a lakossági a céges és a nagykor oldalon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Nyitott kapuk: legalább öt éve rágom ezért a Telekom fülét, és erről nem a gyártók tehetnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. Még a megrendelés is a holdban van, nemhogy konkrét termékbeazonosítás... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. (szerkesztve) - Szerkesztve ekkor: 2017. december 16. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. 14 perce, zoli62 írta: Még a megrendelés is a holdban van, nemhogy konkrét termékbeazonosítás... ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. Egyik oka lehet hogy elég változó a raktár készlet. Tegnap? Még nem volt raktáron de ma megint van. Ha kaptál valami megrendelés számot akkor az alapján 1414-en lehet érdeklődni. Az a baj hogy MT szám + megrendeléssel nem nagyon tudnak mit kezdeni a biorobotok a ügyfélszolin. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. Az a baj, hogy mobil oldalon ez sokkal jobban meg van oldva és ez cégen belül nagy különbség. Itt egyértelműen nem a raktárkészlet okozza ezt, hanem az otthoni oldal bürokratiznusa. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. (szerkesztve) Jól látod, hogy én is erre a két fényévnyi különbségre gondoltam Sugár féle Westel, és Straub féle Matáv és az utódai között is. Csak akkor azt nem értem, miért kellett ilyen plusz szolgáltatásokat bevezetni. mint termékrendelés, ha láthatóan nem működik flottul. Szerkesztve ekkor: 2017. december 16. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 26. Ekkor: 2017. 12. 12. at 18:31, anonymus írta: MQD32MG/A ebből kiindulva ugyan az, tudtommal 2017-es modell. De engedd el a dolgot, lte apple watch képek eltüntetésével már 1+ hete ügyködik a cég Eltérés csupán annyiból fakad hogy más csoport dolgozik a lakossági a céges és a nagykor oldalon. Valóban 2017-es modell lett. Egy hete van meg, és azóta csak kétszer kellett tölteni. A Mac-et csak ajánlani tudom, megbízható, és nem kell attól sem tartani, hogy Windows mellett szokatlan, mert könnyű átállni, főleg annak, aki a linuxot is ismeri egy kicsit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 26. Bevallom őszintén én a hardver miatt félek de nagyon, anyagilag csak a air férne bele. De abban egy Nvidia6000-es vga van a mostani gépemben meg egy 4200vm dedikált 1gb memóriával. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 26. 2 új aksival talán megközelíteném de hát ezek már öregek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zoli62
Már régen észrevettem, nem tudom, másnak miért nem szúrt szemet. A lakossági termékeknél az adatlapok sok esetben hiányosak, lényeges paraméterek jiányoznak, itt egy RAM méret, ott egy operációs rendszer, stb. Így a webshopos vásárlás zsákbamacska, ráadásul ezekről az adatokról az ügyfélszolgálat sem tud információt adni. Konkrét példa: https://www.telekom.hu/shop/termek/Apple+MacBook+Air+13++MQD32MG/A--APP+MB+AIR13++MQD32MG/A+?preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2280064&sku=jsku1754618173&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT
Erről tudja egyáltalán valaki, hogy melyik OSX fut rajta, és a 2017-es modell? Az üzleti telekomnál minden terméknél szerepel a cikkszám, részletes specifikáció. Ott pl. tudom, hogy a 2017-es Macbook Airről van szó. https://www.telekom.hu/uzleti/keszulekek/szamitogepek/laptopok/apple-macbook-air-2017
Vajon a kettő ugyanaz?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
21 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.