makika Posztolva ekkor: 2017. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 28. (szerkesztve) Sziasztok! Új 1000-es csomagot váltottam és le lett cserélve a Huawey modemem a Sagemcom készülékre. Tud valaki ebben segíteni,hogy kell beállítani a torrentnél az aktivitást ? Szerkesztve ekkor: 2017. december 28. Szerkesztő: makika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 28. Üdv @makika Ha a torrent kliensed azon az 192.168.1.73 ip címmel rendelkező gépen fut, akkor megnézed a kliens beállításainál, hogy milyen portot használna. Azt beírod az internal és external porthoz. Online port checkerrel ellenőrized, hogy jó e. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 makika Posztolva: 2017. december 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 29. Szia. Jó lenne ha részletesebbenleírnád, hogy mit hogyan mert,mert ez a két adat beírásával sajna nem sikerül beállítani ! Nem vagyok otthon ebben a kliens problémában... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. december 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 29. @makika Torrent kliensen rámész a kapcsolati beállításokra. Megnézed melyik portot használja, és azt írod a Sagemcom External, Internal portjához. Itt egy példa, utorrentes klienssel: Itt a példa szerint a 37939 portot kell beírni, te pedig azt írod be, ami nálad szerepel. Ha nem működik, akkor valami nem stimmel. Ellenőrizd le hogy a géped LAN ip címe az e ami meg van adva (192.168.1.73) Optikán nem NAT-olják a WAN címet a legutolsó információim szerint, így az nem lehet gond. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. december 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 29. @makika A sercicw namehez szerintem bármit beírhataz, az csak egy elnevezése a szabálynak. Pl beírod hogy torrtent vagy utorrent. External hosthoz, ne írj semmit. Ha nagyon nagyon megköveteteli, akkor írj ida 0.0.0.0-t. Akkor ha a kliens a 61000-t használja, akkor azt írd be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 makika Posztolva: 2017. december 30. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 30. (szerkesztve) Szia! Sajnos nem működik semmilyen módon ! Nem képzelhető e el , hogy Sagemcom hibás ? Szerkesztve ekkor: 2017. december 30. Szerkesztő: makika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 makika Posztolva: 2017. december 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 29. 22 órája, btz írta: Üdv @makika Ha a torrent kliensed azon az 192.168.1.73 ip címmel rendelkező gépen fut, akkor megnézed a kliens beállításainál, hogy milyen portot használna. Azt beírod az internal és external porthoz. Online port checkerrel ellenőrized, hogy jó e. 22 órája, btz írta: Üdv @makika Ha a torrent kliensed azon az 192.168.1.73 ip címmel rendelkező gépen fut, akkor megnézed a kliens beállításainál, hogy milyen portot használna. Azt beírod az internal és external porthoz. Online port checkerrel ellenőrized, hogy jó e. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 makika Posztolva: 2017. december 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 29. 1 órája, btz írta: @makika Torrent kliensen rámész a kapcsolati beállításokra. Megnézed melyik portot használja, és azt írod a Sagemcom External, Internal portjához. Itt egy példa, utorrentes klienssel: Itt a példa szerint a 37939 portot kell beírni, te pedig azt írod be, ami nálad szerepel. Ha nem működik, akkor valami nem stimmel. Ellenőrizd le hogy a géped LAN ip címe az e ami meg van adva (192.168.1.73) Optikán nem NAT-olják a WAN címet a legutolsó információim szerint, így az nem lehet gond. Eddig én is eljutottam,minden ok is volt,de ha a többi adatot nem töltöm ki,(service name, external host) nem rögzíti a portot ! Ezekhez mit kell írni ? Az ip cím (192.168.1.73) ez ami megvan adva jó ! A kliens port 61000- re lett beállítva,amely a Huawey-el működött ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. január 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 1. @makika Rakj fel képet a torrent kliens beállítási ablakáról is. Online portcheckerrel ellenőrizd a port állapotát. Erről is tegyél fel képet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. január 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 6. @makika Mire cserélték? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 makika Posztolva: 2018. január 6. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 6. Ugyanolyanra,de állítólag új szoftverrel. A lényeg,hogy ez szuper gyors,hogy meddig...majd elválik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 degec Posztolva: 2017. december 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 31. Nekem működik ! Sagecomom van.. TCP+udp-t állítottam a portforwardnál és az Enable UPnP IGD is be van kapcsolva.. !! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 makika Posztolva: 2018. január 6. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 6. Megoldódott a probléma a "csodálatos" Sagemcom cserével ! A csere után 2 perccel minden OK lett ! Köszi a segítségeteket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2018. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 9. Mi a Sagemcom 5655v2 AC új szoftverének a verzió száma? Nálam: SG3G10000236 (F@st 5655v2 AC menü - Device Info) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 degec Posztolva: 2018. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 9. (szerkesztve) Nekem is frissült az eszköz, Hardware Version 1.0 Software Version SG3G10000288 GUI Version 1.110.21 1 órába került mire újra felmászott az eszköz, nagy hála a telefonos üzletis szakértő helpdeskeseknek..szegény "srác" mit össze nem kűzdött mire visszahozta az eszközt..egy reset után.. de megcsinálta van netem..de majd jönnek megnézni mert a gpon led továbbra is ordít hogy piros, viszont a sebesség megvan a vonal minősége az én értékeim alapján amit látok a gpon menübe jók, viszont rámérni nem tud kívülről..ami valami nem túl jó dologra utalHAT. amúgy a frissítés után az eszköz MIKROTIK felülettel fogadott ami azért nem gagyi a rúter világban ha jól tudom.. átcsomagolt mikrotik ? Telekom színvilággal felülettel ? ez csak jó lehet.. GUI 1.110.9 volt.. lefotoztam direkt.. csak ez változott semmi más.. Modem mód továbbra sincs.. gateway se...szal modemrúterként üzemel ebbe kötött switch mehet csak meg AP be valami ha jól mondom.. Szerkesztve ekkor: 2018. január 9. Szerkesztő: degec Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Berencsi József Posztolva: 2018. június 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 11. Sziasztok ! A leírtak alapján állítottam be mindent , de nem müködik ! Mi lehet a gond ? ? ? Üdv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MCMLXXXII Posztolva: 2018. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 10. sziasztok sagemcom FAST3686 routerem van és filazilla ftp szervert szeretném távolról elérni ebben tudnátok segíteni helyi hálon elérem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2018. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 10. (szerkesztve) @MCMLXXXII Ha csak egyirányú kapcsolat kell (az anyagaidat akarod elérni), akkor egy egyszerű web szerver jobb megoldás. Pl.: Abyss Web Server X1 (is absolutely free!) https://aprelium.com/ Csak a web szerveres gépnek kell fix IP címet adni a helyi hálón, és a 80 portort erre továbbítani. (Filezilla: Nálam nem a port továbbítás volt a gond, hanem a titkosítás mód beállítása.) Szerkesztve ekkor: 2018. július 10. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MCMLXXXII Posztolva: 2018. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 10. Kissebb fáljok elérése másolása meg képek zene és filmek elérése másolás nélkül mert androidon az X-plore fájlkezelüvel nem kell ezeket átmásolnom hogy meg nézzem egyébként Plex et használom de ott nem férek hozzá mindenhez csak a médiához. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
makika
Sziasztok!
Új 1000-es csomagot váltottam és le lett cserélve a Huawey modemem a Sagemcom készülékre. Tud valaki ebben segíteni,hogy kell beállítani a torrentnél az aktivitást ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
18 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.