Márffy Magdolna Posztolva ekkor: 2017. december 31. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 31. Tisztelt Fórum!a napokban én is kaptam,egy 1315 forintról szoló számlát, a Telekom nevében,ami gyanúsnak tünt,igy töröltem.Az ügyfélazonositó sem az enyém volt.Hamis számla.Már a másodikat kapom.Tudnak erről a dologról? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 szaboadam Posztolva: 2017. december 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 31. (szerkesztve) Szia! Sajnos nagyon gyakoriak az ilyen esetek mostanában - elég csak körülnézni itt a fórum "Veszélyzóna" topikjában. Helyesen tetted, hogy törölted, az ilyen e-mailekkel, telefonhívásokkal szemben mindig gyanakodni kell. Gyanús jel lehet pl. helyesírási hiba, e-mail külleme, betűtípusának furcsa formátuma, vagy, mint az általad is említett fals azonosító. Szerkesztve ekkor: 2017. december 31. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 9. (szerkesztve) @Roncsello Természetesen a Telekom megteszi a szükséges lépéseket az ilyen jellegű próbálkozások ellen. Csak sajnos nem egyszerű a védekezés, mivel nem egyetlen visszaélő személyről, csoportról, oldalról van szó. Olvasni lehetett olyan hírekről, hogy a tetteseket már börtönbe sem kellett zárni, mert eleve onnan "mókáztak" A legjobb amit tehetsz, hogy odafigyelsz és kellő óvatossággal jársz el fizetésre felszólító emailekre való kattintáskor, azon található linkek megnyitásakor, megjelenő oldalakon adatok megadása esetén. Ezekről tájékoztasd, figyelmeztesd ismerőseid is. Szerkesztve ekkor: 2018. január 9. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roncsello Posztolva: 2018. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 9. Én is kaptam emailt a posemail@magyar-telkc.com -ról, hogy befizetésre vár 1315Ft. Kérem valamit tegyenek már ennek érdekében. Át kellene adni a rendőrségnek, interpolnak stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Márffy Magdolna
Tisztelt Fórum!a napokban én is kaptam,egy 1315 forintról szoló számlát, a Telekom nevében,ami gyanúsnak tünt,igy töröltem.Az ügyfélazonositó sem az enyém volt.Hamis számla.Már a másodikat kapom.Tudnak erről a dologról?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.