Zack Posztolva ekkor: 2018. január 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 2. (szerkesztve) Tisztelt Telekom. Érdeklődni szeretnék, hogy az önöktől vásárolt HP Laptopomra előtelepített Windows 10est, hogy tudom újratelepíteni. Sajnálatosan olyan hiba áll fenn a wifi csatlakozáskor amire a fórumokon csak olyan megoldást adtak, hogy újrakell telepíteni. Válaszukat előre is köszönöm. Szerkesztve ekkor: 2018. január 3. Szerkesztő: ahammer elírás javítása Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2018. január 2. Megosztás Posztolva: 2018. január 2. Szia! A Windows 10 újratelepítése vagy alaphelyzetbe állítása Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Zack Posztolva: 2018. január 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. január 2. Fu király köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 zoli62 Posztolva: 2018. január 2. Megosztás Posztolva: 2018. január 2. 4 órája, Zack írta: Tisztelt Telekom. Érdeklődni szeretnék, hogy az önöktől vásárolt HP Laptopomra előtelepített Windows 10est, hogy tudom újratelepíteni. Sajnálatosan olyan hiba áll fenn a wifi csatlakozáskor amire a fórumokon csak olyan megoldást adtak, hogy újrakell telepíteni. Válaszukat előre is köszönöm. Szia! https://support.hp.com/us-en/document/c04758961 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zack
Tisztelt Telekom.
Érdeklődni szeretnék, hogy az önöktől vásárolt HP Laptopomra előtelepített Windows 10est, hogy tudom újratelepíteni. Sajnálatosan olyan hiba áll fenn a wifi csatlakozáskor amire a fórumokon csak olyan megoldást adtak, hogy újrakell telepíteni.
Válaszukat előre is köszönöm.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammerelírás javítása
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.