Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Mobilnettel nem jön be egy honlap


Márffy Magdolna

Kérdés

Tisztelt Fórum!

4Gmobilnetem van,korlátlan adatot használhatok.A gondom az,hogy a www.gorogkatolikus.hu oldal a huawei p9plus mobilomon nem jön be.Pontosabban hol bejön,hol nem.Ha wifit kapcsoltam be,akkor többször jött be,de volt hogy nem.Ha be is jött mobilnettel,akkor is volt hogy a honlap régebbi verzioja jött be,volt hogy a legfrissebb mai hirekkel ellátott.Böngészési elözményeket töröltem,gyorsitótárat is.Nem hozta rendbe a dolgot.Más oldalakat betölt.Az a fura hogy az ismeröseimnek betölti a mobiljuk ezt az oldalt.

Régebbi okostelefonjaimon sim nélkül wifivel kiprobáltam,volt hogy nem töltötte be,volt hogy igen.Söt olyan is volt,hogy egymásra vetültek a honlap képei.Átállitottam 4G,röl 3ill2G-re a mobilhálozatot,akkor is volt hogy bejött,volt hogy nem.chrome,opera firefox böngészök vannak a mobilomon.Android7rendszerü Huawei p9plus mobilom van.Szoval kusza a helyzet.Tudnának segiteni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hát hogyne. Nézz rendes oldalakat. :) Egyébként random fekszik meg az oldal / szerencsére / így kevesebb gyerek éri el és lesz agymosott. Magyarul: hol működik, hol nem. És nem, ne kérdezd miért, mert nem tudunk rá válaszolni. Az oldal üzemeltetői tudják rá a választ, ez ügyben őket kell kérdezni.  sajto@hd.gorogkatolikus.hu

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@Márffy Magdolna

Én azt vettem észre, hogy a www előtagos domain nincs beállítva, ezt a domaint kezelő személynek kéne jelezni, hogy megfelelő rekordokat irányítsa a szerver IP címére, amin a lapot hosztolják. A www nélkül minden esetben elérhető az oldal (otthoni vezetékes és mobilinternetről nézve is). 

Amúgy ezen a domainen csak pár link van, valódi tartalom nincs, csak egy hd.-vel kezdődő aldomainen. Ha annak elérésével és a további linkelt domainok elérésével nincs probléma, akkor nem érdemes foglalkozni ennek a domainnek az elérésével, mentsd azoknak a címeit a könyvjelződbe. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Köszönöm szépen.Bár www elötag nélkül sem (gorogkatolikus.hu),mindig jön be nekem az oldal.Hol igen,hol nem.Ha igen,akkor is átugrik www.gorogkatolikus.hu ra.A hd.gorogkatolikus.hu mindig bejön,csak ott az a fura,hogy nem egyformán.Az egyik böngészöben bizonyos képek nem azok,mint másban,az oldalon.Az egyikröl tudok képernyöképet küldeni.Számitógépen megjelenitett oldalon,mindig ugyanazokkal a képekkel jelenik meg.Mobilböngészökben nem.Mindenestre jo hogy nem telefonhiba,hanem az oldalnál van probléma.

Screenshot_20180105-141859.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@Márffy Magdolna

Sajnos ez az oldal nagyon optimalizálatlan, ezért fordulhat elő, hogy bizonyos böngészőben másként funkcionálnak dolgok, mint a másikban, másként jelennek meg dolgok, esetleg összecsúszik a tartalom a képpel.

Ahogy root fórumtársunk már megírta, ezek olyan dolgok, hogy az oldal üzemeltetőit célszerű velük megkeresni. Nem telefon hiba, nem Telekom szolgáltatási hiba. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...