Ugrás a tartalomhoz

Telekom - Kalásznet házasság


gombilaci

Ajánlott posztok

A mi falunkban is már elég régen kalásznet is szolgáltat.

Mit lehet tudni ezekről a településekről ahol jelen vannak/voltak? Találni a neten olyan posztot ahol a T felmondta a tv szerződést(győr környéke) és a kalásznet lehet a tv szolgáltató a továbbiakban.

Mindenhol ez lesz a gyakorlat? Esetleg átraknak a kalászos koax-ra?

A cégről sok jót nem hallani , a weboldaluk is kész katasztrófa. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2 weeks later...

Hello @gombilaci, én csak a fordítottjáról tudok. jónéhány éve a Té megvette a Kalásznetet, és utána valamikor (szintén évekkel ezelőtt) volt pár olyan terület, ahol a Té átvette a Kalásznet ügyfeleit is. szóval nem hiszem, hogy a Tétől Kalásznetbe kerülés fenyegetne (ha olvastál ilyet, akkor nem lehetetlen persze ez a verzió, de biztosan nem ez a trend)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 7 months later...

Győri vagyok. Most kaptam ajánlott levelet, hogy a Telekom megszünteti az internet és telefon szolgáltatását kábelen és novembertől a Kalásznet szolgáltat. 3x olvastam el, azt hittem kitérek a hitemből. Mindennek tetejébe a pofátlanság csimborasszója, a cinizmus csúcsa, hogy mivel innentől nem a Telekomtól veszek minden szolgáltatást, ezért repül a T Magenta kedvezményem mobil oldalról is. Nem térek napirendre.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

13 perce, gombilaci írta:

@htlecso

Ilyen esetben nincs valami törvényi szabályozás ,hogy ha egy a tulajdonos ,mint itt , akkor a bizonyítottan elbukott kedvezményeidet kifizessék?? 

Ezt simán hívhatjuk szerintem burkolt áremelésnek!

 

Így is nevezhetjük. Én sokkal inkább hívnám az előfizető arconfosásának a legbalkánibb módon. Én kifejezetten és határozottan azért kötöttem előfizetői szerződést szolgáltatásokra, mert ezzel a kedvezményrendszerrel biztosították. Ezt ők egyoldalúan felborítják, majd cinikus módon az arcodba teszik, hogy ja, hát nem egy cégtől veszed, így nincs kedvezmény. Alpári, szemét ***** eljárás. Ha nem jutunk konszenzusra, azon leszek, hogy lemondjam a létező összes szolgáltatást a Telekomtól, és irány a konkurencia.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

19 hours ago, htlecso said:

Most írtak a FB oldalon, hogy megmarad a 20% havidíj kedvezmény. Így teljes a történet. Ügy lezárva.

Ez így, ilyen formában nem igaz. Megnéztem a kalásznet május 15-től érvényes díjszabását. A jelenlegi (Magenta1) előfizetésem (TV+Internet+vezetékes telefon) náluk  6 800+ 8 135+ 5500 Ft, vagyis 20435 Ft lenne. Jelenleg ugyanezért 4830+3975+2770, azaz 11575 Forintot fizetek. Ha hozzáadom a két bevont mobil előfizetésem is, akkor sem érem el a 20000 Ft-ot. A megmaradó 20 százalékos havidíj kedvezmény tehát egy porhintés csupán, mert ha a kalász díjaiból leveszem a 20 százalékot még akkor is 4000 forinttal (35 százalékkal) több lesz a havidíj, mint most. Így teljes a történet.

 

 

Screenshot.png

Screenshot.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Sracz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

nekem nem is az volt a kérdéses, hogy a telefon és a net mennyiért lesz ezután - mert azt leírták, hogy változatlan áron. Amin én ledobtam a láncot, az az, hogy az új szolgáltatóval párhuzamosan a Magenta kedvezményeimet elbukom a mobil oldalon lévő előfizetéseimen. A tájékoztatóban ezt írták, a Telekom a saját FB oldalán meg azt hogy nem, mert adnak rá 20% kedvezményt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4 weeks later...

Kalásznetről amúgy annyit: ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között, ha ez mond valakinek valamit, például a péntek 16.50-kor leállt modem meséjéből. Amúgy én voltam náluk és maradéktalanul elfogadhatatlan volt minden, kezdve azzal, hogy mielőtt átvették a hálózatot 2 év alatt kb. 30 perc leállás volt, utána egy hónapban kb. 100 óra, utána pedig periodikusan havonta 2-5-10 órák, a karbantartásokat nem jelentették be, a műszerészeknek meg általában én segítettem mert a központtól nem kapták meg az adatokat. Amikor lemondtam és vissza kellett vinni a modemet akkor meg országosan kábé 2 helyen lehetett leadni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...