gombilaci Posztolva ekkor: 2018. január 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 5. A mi falunkban is már elég régen kalásznet is szolgáltat. Mit lehet tudni ezekről a településekről ahol jelen vannak/voltak? Találni a neten olyan posztot ahol a T felmondta a tv szerződést(győr környéke) és a kalásznet lehet a tv szolgáltató a továbbiakban. Mindenhol ez lesz a gyakorlat? Esetleg átraknak a kalászos koax-ra? A cégről sok jót nem hallani , a weboldaluk is kész katasztrófa. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. január 15. Megosztás Posztolva: 2018. január 15. Hello @gombilaci, én csak a fordítottjáról tudok. jónéhány éve a Té megvette a Kalásznetet, és utána valamikor (szintén évekkel ezelőtt) volt pár olyan terület, ahol a Té átvette a Kalásznet ügyfeleit is. szóval nem hiszem, hogy a Tétől Kalásznetbe kerülés fenyegetne (ha olvastál ilyet, akkor nem lehetetlen persze ez a verzió, de biztosan nem ez a trend) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
htlecso Posztolva: 2018. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 4. Győri vagyok. Most kaptam ajánlott levelet, hogy a Telekom megszünteti az internet és telefon szolgáltatását kábelen és novembertől a Kalásznet szolgáltat. 3x olvastam el, azt hittem kitérek a hitemből. Mindennek tetejébe a pofátlanság csimborasszója, a cinizmus csúcsa, hogy mivel innentől nem a Telekomtól veszek minden szolgáltatást, ezért repül a T Magenta kedvezményem mobil oldalról is. Nem térek napirendre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
gombilaci Posztolva: 2018. szeptember 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 4. @htlecso Ilyen esetben nincs valami törvényi szabályozás ,hogy ha egy a tulajdonos ,mint itt , akkor a bizonyítottan elbukott kedvezményeidet kifizessék?? Ezt simán hívhatjuk szerintem burkolt áremelésnek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
htlecso Posztolva: 2018. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 4. 13 perce, gombilaci írta: @htlecso Ilyen esetben nincs valami törvényi szabályozás ,hogy ha egy a tulajdonos ,mint itt , akkor a bizonyítottan elbukott kedvezményeidet kifizessék?? Ezt simán hívhatjuk szerintem burkolt áremelésnek! Így is nevezhetjük. Én sokkal inkább hívnám az előfizető arconfosásának a legbalkánibb módon. Én kifejezetten és határozottan azért kötöttem előfizetői szerződést szolgáltatásokra, mert ezzel a kedvezményrendszerrel biztosították. Ezt ők egyoldalúan felborítják, majd cinikus módon az arcodba teszik, hogy ja, hát nem egy cégtől veszed, így nincs kedvezmény. Alpári, szemét ***** eljárás. Ha nem jutunk konszenzusra, azon leszek, hogy lemondjam a létező összes szolgáltatást a Telekomtól, és irány a konkurencia. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
htlecso Posztolva: 2018. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 4. Most írtak a FB oldalon, hogy megmarad a 20% havidíj kedvezmény. Így teljes a történet. Ügy lezárva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Sracz Posztolva: 2018. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 5. (szerkesztve) 19 hours ago, htlecso said: Most írtak a FB oldalon, hogy megmarad a 20% havidíj kedvezmény. Így teljes a történet. Ügy lezárva. Ez így, ilyen formában nem igaz. Megnéztem a kalásznet május 15-től érvényes díjszabását. A jelenlegi (Magenta1) előfizetésem (TV+Internet+vezetékes telefon) náluk 6 800+ 8 135+ 5500 Ft, vagyis 20435 Ft lenne. Jelenleg ugyanezért 4830+3975+2770, azaz 11575 Forintot fizetek. Ha hozzáadom a két bevont mobil előfizetésem is, akkor sem érem el a 20000 Ft-ot. A megmaradó 20 százalékos havidíj kedvezmény tehát egy porhintés csupán, mert ha a kalász díjaiból leveszem a 20 százalékot még akkor is 4000 forinttal (35 százalékkal) több lesz a havidíj, mint most. Így teljes a történet. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 5. Szerkesztő: Sracz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. szeptember 6. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 6. Hello, a levélben mit írtak erről? Van benne díjak, feltételek, kedvezmények vagy ezekhez hasonló rész? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
htlecso Posztolva: 2018. szeptember 6. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 6. Azt, hogy változatlan áron kínálják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. szeptember 6. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 6. Köszi @htlecso, akkor átvetetik a kedvezményeket a Kalásznettel (az tényleg meredek lett volna, ha a @Sracz által írt módon csinálják) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
htlecso Posztolva: 2018. szeptember 6. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 6. nekem nem is az volt a kérdéses, hogy a telefon és a net mennyiért lesz ezután - mert azt leírták, hogy változatlan áron. Amin én ledobtam a láncot, az az, hogy az új szolgáltatóval párhuzamosan a Magenta kedvezményeimet elbukom a mobil oldalon lévő előfizetéseimen. A tájékoztatóban ezt írták, a Telekom a saját FB oldalán meg azt hogy nem, mert adnak rá 20% kedvezményt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. Hello @htlecso, közben utánakérdeztem én is, nekem is a megadják a 20% választ adták Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
htlecso Posztolva: 2018. október 5. Megosztás Posztolva: 2018. október 5. Kaptam levelet a Telekomtól, hogy mégsem lesz átállás, tekintsem semmisnek az előző levelet. Nem lesz KalászNet Győrben. @teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. október 10. Megosztás Posztolva: 2018. október 10. Hello @htlecso, fura, de a lényeg, hogy így minden ár és kedvezmény biztosan marad (kösz az update-et) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
htlecso Posztolva: 2018. október 10. Megosztás Posztolva: 2018. október 10. Nincs mit, gondoltam többeket is érinthet a dolog. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
NemoNobody Posztolva: 2018. október 12. Megosztás Posztolva: 2018. október 12. Kalásznetről amúgy annyit: ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között, ha ez mond valakinek valamit, például a péntek 16.50-kor leállt modem meséjéből. Amúgy én voltam náluk és maradéktalanul elfogadhatatlan volt minden, kezdve azzal, hogy mielőtt átvették a hálózatot 2 év alatt kb. 30 perc leállás volt, utána egy hónapban kb. 100 óra, utána pedig periodikusan havonta 2-5-10 órák, a karbantartásokat nem jelentették be, a műszerészeknek meg általában én segítettem mert a központtól nem kapták meg az adatokat. Amikor lemondtam és vissza kellett vinni a modemet akkor meg országosan kábé 2 helyen lehetett leadni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
aaroncaren Posztolva: 1 órája Megosztás Posztolva: 1 órája Tudom, mire gondolsz. Randevú a téma nagyszerű példa arra, hogy az emberek hogyan osztják meg tapasztalataikat egymással. Ezek a történetek gyakran tanulságosak és inspirálóak. Hasonlóan inspiráló lehet az online tér, különösen a helyirandik társkereső, ahol bárki megoszthatja tapasztalatait és új kapcsolatokat létesíthet. Tulajdonképpen, ez szemlélteti, hogy hány formában társkereső és összeköttetés vehet ma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.