Posztolva ekkor: January 11, 2018 Érdekelne mikor kap Galaxy S7 kártyafüggetlen de Telekomtól vásárolt készülékem szoftver frissítést ? Jelenleg 7.0 fút rajta. 7.1.1 a kővetkező verzió ha jól tudom. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 12, 2018 (szerkesztve) A Problémám az hogy BLUETOOTH keresztül nem olvassa be a PHONE BOOK-OT az AUDIM MMI 2G HIGH 5.5.7.0 utolsó szoftver verzió fút rajta. A többi funkció tökéletesen működik. SAMSUNG J3 2017 J5 2016 az működik tökéletesen. SAMSUNG szakemberei smart tutor-on keresztül megvizsgálták de nem találtak hibát. Azt javasolták állítsam alaphelyzetbe a telefont hátha úgy működni fog. Dec-24-én indítottam el először a készüléket. Szerkesztve ekkor: January 12, 2018 Szerkesztő: zapco1269 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: January 12, 2018 10 órája, zapco1269 írta: Érdekelne mikor kap Galaxy S7 kártyafüggetlen de Telekomtól vásárolt készülékem szoftver frissítést ? Jelenleg 7.0 fút rajta. 7.1.1 a kővetkező verzió ha jól tudom. Jól tudod, de az S7 széria kimarad belőle, ahogy dptrsk is írta 8.0 kapja meg kb fél éven belül. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: January 11, 2018 3 órája, zapco1269 írta: Érdekelne mikor kap Galaxy S7 kártyafüggetlen de Telekomtól vásárolt készülékem szoftver frissítést ? Jelenleg 7.0 fút rajta. 7.1.1 a kővetkező verzió ha jól tudom. december 10. körül jelent meg a G930FXXS1DQK6 build, ez a legfrissebb jelenleg TMH készülékre. Szerintem a 7.1.1 ki fog maradni és majd a 8.0 jön valamikor. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Érdekelne mikor kap Galaxy S7 kártyafüggetlen de Telekomtól vásárolt készülékem szoftver frissítést ? Jelenleg 7.0 fút rajta.
7.1.1 a kővetkező verzió ha jól tudom.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon