Csoni Posztolva ekkor: 2018. január 14. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 14. Jó néhány hónapja elérhetetlen a https://www.vinylengine.com oldal. Meglepve tapasztaltam, hogy külföldről Ausztriától az USA-ig elérhető az oldal. Szeretném itthon is elérni ezt az oldalt! Tudna valaki segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 16. @Csoni Használj valamilyen VPN vagy proxy szolgáltatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Csoni Posztolva: 2018. január 19. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 19. A telekom is valami ilyesmit ír. Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkhoz fordult.Kérjük, hogy az elérhetőséggel kapcsolatban az említett honlap üzemeltetőit, vagy ügyfélszolgálatát keresse további információkért. Megértését és türelmét köszönjük! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. január 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 19. Hello @Csoni, nekem sem megy, sem mobilról, sem számítógépről, így megnézegettem, különböző fórumokon sokan panaszkodnak erre. valószínűleg csak az segít, amit btz írt, mert jó eséllyel az oldal üzemeltetője tiltotta a magyar IP-ket, amit a btz által írtakkal kerülhetsz ki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. január 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 19. Erre csak azt tudom írni, hogy évekkel ezelőtt használtam a McAfee egyik business termékét a gépemen. (SaaS) Az angol nyelvű support oldalak nem voltak elérhetők, de külföldről igen. Írtam a McAfee supportjának, másnap visszaírtak, hogy próbáljam ki. Az oldalakat meg lehetett nyitni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Csoni
Jó néhány hónapja elérhetetlen a https://www.vinylengine.com oldal.
Meglepve tapasztaltam, hogy külföldről Ausztriától az USA-ig elérhető az oldal.
Szeretném itthon is elérni ezt az oldalt!
Tudna valaki segíteni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.