Pappino420 Posztolva ekkor: 2018. január 23. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 23. (szerkesztve) Helló! Át tudom-e úgy venni a telefont a kijelölt átvevőhelyen, ha nem én fizetek? Tehát ketten megyünk oda, az én fiókomhoz tartozik a rendelés, de a másik fizeti ki? Köszönöm a választ. Szerkesztve ekkor: 2018. január 23. Szerkesztő: Pappino420 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 teherwagon Posztolva: 2018. január 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 23. Hello @Pappino420, az veheti át, akinek a nevén van az előfizetés vagy a rendelés, de ha más is megy, mindegy, ki adja oda a pénzt (vagy kinek a nevén van a bankkártya) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2018. január 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 23. @Pappino420 Szerintem mindegy ki fizet. A számla a te nevedre szól. De ha valami csoda folytán kekeckedés lenne ebből, akkor a fizető személy adja a te kezedbe a pénzt, te pedig az eladó kezébe. Szerintem ennyi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 Pappino420 Posztolva: 2018. január 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 23. Köszönöm a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. május 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 21. Szia! Szerintem egy kártyás, Telekom és a gyártó oldalán sem szerepel a specifikációk között, hogy két kártyás lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 forever68 Posztolva: 2018. május 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 20. sziasztok Azt szeretném kérdezni, hogy most rendeltem egy Nokia7 plusz telcsit és a rendelésemnél már így szerepel: Nokia7 Plusz SS ez mit jelent , nem duál simes a Nokia7 plusz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 forever68 Posztolva: 2018. május 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 28. https://www.telekom.hu/shop/termek/Nokia+7+Plus--NOKIA+7+PLUS+SS++B-C?sku=jsku1754624313&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2520077 Igen a gyártó oldalán már el tüntették pedig ott is ott volt, hogy hibrid dual simes két kártyafoglalattal rendelkezik , bánom de nem rögzítettem a képet róla elég szomorú hogy ez így megy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Pappino420
Helló!
Át tudom-e úgy venni a telefont a kijelölt átvevőhelyen, ha nem én fizetek? Tehát ketten megyünk oda, az én fiókomhoz tartozik a rendelés, de a másik fizeti ki?
Köszönöm a választ.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Pappino420Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.