Darker 79 Posztolva ekkor: 2018. február 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. február 1. (szerkesztve) Sziasztok! Érdeklödnék Egy Sagemcom F@st 5655v2 modemet kaptam egy 250-es net elöfizetéshez. 5 GHz -en tökéletesen jön a közel 250 Mbps net,de 2,4 GHz-en csak 13 Mbps csorog ami szerintem kevés. Tudtok erre valami megoldást? Köszönöm! Szerkesztve ekkor: 2018. február 1. Szerkesztő: Darker 79 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. február 1. Megosztás Posztolva: 2018. február 1. Milyen fizikai körülmények között használod? (falak vastagsága, anyaga, távolság a routertől stb.) 5 GHz-en milyen sebességet mérsz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Darker 79 Posztolva: 2018. február 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. február 1. (szerkesztve) A router az előszobában van ami a lakás minden pontjától 8 méteren belül van.A falak tégla válaszfalak ami kb 12 cm vastag. Mérés: 1: 2,4 GHz 2: 5 GHz Szerkesztve ekkor: 2018. február 1. Szerkesztő: Darker 79 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. február 1. Megosztás Posztolva: 2018. február 1. Érdekes, hogy 2.4 GHz-en alacsonyabb sávszélességet mérsz, pedig ott nagyobb a hullámhossz. Szerintem próbáld ki másik csatornán. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. február 1. Megosztás Posztolva: 2018. február 1. @Darker 79 Mik a wifi beállítások? Tegyél fel képernyóképet. Milyen a 2,5Ghz? Értem ezalatt, hogy mennyire "szennyezett" mennyire "telített"? Más wifis eszközzel mit mérsz? Teszteltd le, ha van lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Darker 79
Sziasztok!
Érdeklödnék Egy Sagemcom F@st 5655v2 modemet kaptam egy 250-es net elöfizetéshez.
5 GHz -en tökéletesen jön a közel 250 Mbps net,de 2,4 GHz-en csak 13 Mbps csorog ami szerintem kevés.
Tudtok erre valami megoldást?
Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.