Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Skype üzenetek figyelése


Márffy Magdolna

Kérdés

Még egy kérdésem lenne,bár tudom,hogy a telekomhoz tartozik,de hátha tud valaki válaszolni.Napokban olvastam a neten,hogy skype cseteléseket figyelni fogják.Nem trágár dolgokat megosztani egymással.Algoritmusokat is betesznek,hogy kiszürjék a szavainkat is.Honnan lehet azt tudni,hogy tényleg trágár volt e az ember,vagy csak a cset értékelte annak?Hogy zajlik pl egy letiltás?Ilyen is lehet? Nem történt ilyen,csak kérdezem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Kedves @Márffy Magdolna

Szerintem ezen kár aggódnod. Természetesen ha gyakran káromkodsz, akkor a "TE k...csög" helyett használd a "TE népművészeti agyagedény" szót, vagy a "TE széltoló cserépedény"  vagy ehhez hasonló kifejezéseket. Ezeken biztos nem fog az amerikai szkájposok algoritmusa kifogni. De ha minden kötél szakad, akkor javaslom juttasd el a káromkodást a célszemélynek egy képeslapon. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Köszönöm.Megtettem ezeket.Megnéztem chromeban Firefoxban IE explorerben és Edge-ben.ugyanez van.Van amikor pikk pakk bejön,van amikor kiirja.Rámegyek az f5-el a frissitésre,utána rendszerint gyorsan bejön.Kitöröltem az előzményeket sütiket.ujratelepitettem a böngészőket is.Virusirtást is csináltam.Kábeles nettel is megnéztem,mobilnettel is ami sokkal gyorsabb.a gyors 4 g mobilnettel is ezt csinálja PC-n.Mobiltelefonon rendszerint nem csinálja,de volt már,hogy ott is kiirta.

Mindegy.Megnézi egy számitógépes először táv vezérléssel,és ha szükséges ki is jön.Bár azt mondta hogy valoszinű nem nálam lesz a hiba.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

.Több gépen is néztem hogy időnként az indamail.hu oldalon ha belépek az email cimemmel és jelszavammal,hogy elolvassam az emailjeimet akkor a belépés utan csak teker teker a gép..Mig kiirja hogy Gateway time out 500,aztán frissitem akkor beenged.Több böngészövel is ez van.Van amikor hamar betölt és belépek,de van amikor kiirja ezeket.Firefox is chrome is.Win 10es gépen is.Van hpgy az okostelon is de ott javarészt gyorsan betölt.Az oldallal van a baj?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@Márffy Magdolna

A legtöbb esetben az 502-es hibaüzenet hálózati bajt jelent a szervernél. Azonban előfordulhat, hogy nálad van a hiba.  A következőket teheted ilyen helyzetekben:

Frissítsd az oldalt az F5 vagy a böngészőben található Frissítés gombbal

Zárd be a böngésződ és nyisd meg újra az oldalt

Töröld a böngészési előzményeket és a sütiket

Próbálj meg egy másik böngészőt

Általában az 502-es hibaüzenet ritka és ideiglenes hiba és az előbb említett megoldásokkal megszűntethető de, ha mégsem akko próbálkozz meg a számítógéped újraindításával. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...