Attila1973 Posztolva ekkor: 2018. április 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. április 13. Honnan tudhatom hogy a set top boxom alkalmas felvételre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
6 root Posztolva: 2018. április 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 13. 2 hours ago, Attila1973 said: Honnan tudhatom hogy a set top boxom alkalmas felvételre? Fizettél érte vagy sem? Mi volt a megrendelésed? hívd fel a 1414-et és kérdezd meg, mire van előfizetésed...... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Attila1973 Posztolva: 2018. április 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 13. 2 órája, Roli82 írta: Szia! Ha le írod a pontos tipust akkor megtudjuk mondani, dobozán illetve a box alján egy matricán megtalálható a típusa. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. április 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 13. Szia! Ha le írod a pontos tipust akkor megtudjuk mondani, dobozán illetve a box alján egy matricán megtalálható a típusa. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Attila1973 Posztolva: 2018. április 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 13. STB-3112CDA Ha minden igaz, ez lesz az.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Attila1973 Posztolva: 2018. április 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 13. Igazából pár napja fizettem elő a felvételi opcióra. De még nem kaptam értesítést hogy most akkor mi van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. április 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 13. Hát akkor most az van, hogy vagy keresni fog egy nagyon kedves műszerész és kicseréli neked. Ha nem akkor pedig egy nagyon kedves Gls futár fog keresni téged. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2018. április 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 14. 8 órája, Attila1973 írta: Igazából pár napja fizettem elő a felvételi opcióra. De még nem kaptam értesítést hogy most akkor mi van. 1414 érdeklődhetsz,hogyan is áll a rendelésed. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Attila1973 Posztolva: 2018. április 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 13. Honnan tudhatom hogy a set top boxom alkalmas felvételre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Attila1973
Honnan tudhatom hogy a set top boxom alkalmas felvételre?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.