feca126 Posztolva ekkor: 2018. május 7. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. május 7. Sziasztok! Webserver távolról való eléréséhez szeretnék mobilinternetet használni. Érdekelne hogy milyen csomagot keressek amiben publikus ip-t ad a szolgáltató a kártyához. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. május 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 7. Ne keresd mert nincs. Max ipv6 ha kapsz de az hardver függő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 feca126 Posztolva: 2018. május 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 7. Köszi a választ, más forrasbol már kaptam infot "Internet" apnt kell használni és domino kártyával megy De emlitetted az ipv 6 ot, az is megfelelo, milyen irányba induljak el ha olyat szeretnék, hardver még nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. június 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 30. @Tamas586 Szerintem csak az icmpv6, de majd valamikor letesztelem, ha negyon érdekel benneteket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. július 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 15. @Tamas586 Eddig úgy néz ki, hogy tényleg blokkolják a bejövő forgalmat mobil ipv6-on. Ha így van akkor semmi értelme, de még majd próbálkozom tovább. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 letto Posztolva: 2018. június 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 30. Hello feca126, neked akkor működik az Internet nevű apn-re csatlakozásnál? Most érdeklődtem az ügyfélszolgálaton és azt mondták telekomnál nem lehetséges, a routeren pedig most nem tudom kipróbálni, nem vagyok a helyszínen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feca126 Posztolva: 2018. június 30. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 30. (szerkesztve) Szia! Igen, sikerült de nem megfelelően működik! Én más szolgáltatót ajánlanék, hogy ne reklámozzuk itt... A feltöltős adatkártyán megy csak ott is megfelelően. Szerkesztve ekkor: 2018. június 30. Szerkesztő: Danka Más telekommunikációs szolgáltató hírdetése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2018. június 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 30. Tudtommal mobil IPv6 on is tiltva van a bejövő kezdeményezés. Ezért csak 18/20. https://www.telekom.hu/rolunk/ipv6/mit_kinal_a_magyar_telekom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2018. július 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 15. On 2018. 06. 30. at 5:37 PM, btz said: Szerintem csak az icmpv6, de majd valamikor letesztelem, ha negyon érdekel benneteket Sikerült már letesztelned??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feca126 Posztolva: 2018. október 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 11. A megoldás, UDP puncholeing lett. Ezen kívül szinte lehetetlen megoldani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
feca126
Sziasztok! Webserver távolról való eléréséhez szeretnék mobilinternetet használni. Érdekelne hogy milyen csomagot keressek amiben publikus ip-t ad a szolgáltató a kártyához.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.