Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

feca126

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit feca126 posztolt

  1. Ahogyan @zeli is írta nincs meg a 30Mbit/s. ezt a központhoz közel készítettem amikor "nyugalmasabb" időszak volt, VDSL Bonding. 2x 3x ilyen távol is rengetegen laknak. Sajnos számomra is érthetetlen miért nem szerepel a térképen a település. Arról nem is beszélve hogy ez a ping siralmas és a sebesség is esik ha hétköznap este vagy vasárnap délután van... Másik kérdés: SZIP 2.0-nál nem 100Mbit/s a minimum követelmény? Ezt hogy tudják megoldani, ha a 30Mbit/s is távol áll a valóságtól?
  2. Sziasztok! A problémám a következő: Telekomtól kapott Speedport HGW 1 es lan portjára rá van téve egy Asus RT-AC68U router, a Speedportban be van kapcsolva a PPPoe passtrough, az asus router pedig PPPoe azonosítást használva csatlakozik fel, így az asus router közvetlenül elérhető az internetről. Minden hibátlanul működik naponta éjszaka kb 03:50 ig, amikor a következőket naplózza az asus router: May 4 03:51:25 pppd[365]: Serial link appears to be disconnected. May 4 03:51:26 WAN Connection: Fail to connect with some issues. May 4 03:51:26 nat: apply redirect rules May 4 03:51:31 pppd[365]: Connection terminated. May 4 03:51:31 pppd[365]: Modem hangup May 4 03:52:16 pppd[365]: Timeout waiting for PADO packets May 4 03:53:31 pppd[365]: Timeout waiting for PADO packets May 4 03:54:46 pppd[365]: Timeout waiting for PADO packets az utolsó "Timeout waiting for PADO packets" üzenetet kapom a végtelenségig, csak Speedport HGW áramtalanítás után bekapcsolva szűnik meg az asus routeren a hiba, és lesz megint elérhető az internet. A számítógépen a wifi jel mellett egy sárga háromszögben lévő felkiáltójel jelenik meg és azt írja, hogy a kapcsolat korlátozott. Weboldalakat nem tudok megnyitni.
  3. feca126

    speedport.dyndns

    NO-IP vel nekem működött. A tiéddel megegyező lrobléma után váltottam NO-IP re
  4. A megoldás, UDP puncholeing lett. Ezen kívül szinte lehetetlen megoldani.
  5. Sziasztok! Érdeklődöm, hogy FTTH optikai hálózatfejlesztésről van e információtok? Kiskőrösi járás, Akasztó település, jelenleg réz hálózat van kiépítve. Kicsit délebbre Soltvadkerten már üzemel az új FTTH hálózat ezért is érdekelne, hogy hozzánk mikor ér el, vagy lesz e fejlesztés?
  6. Szia! Igen, sikerült de nem megfelelően működik! Én más szolgáltatót ajánlanék, hogy ne reklámozzuk itt... A feltöltős adatkártyán megy csak ott is megfelelően.
  7. feca126

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Speedportban 100.x.x.x. címet láttam emlékeim szerint, az interneten pedig 2.x.x.x vagy 31.x.x.x et írt, sajnos jelenleg nem vagyok ott de az biztos hogy a kérdésedre a válasz: nem, nem egyezik meg a két ip-cím. Ebben az esetben mi a teendőm?
  8. feca126

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok! DSL-hálózaton találkozott már valaki olyan hibával, hogy minden eszköze NAT problémát írt Pl. XBOX. A speedport W724 es HGW-ben pedig megnyitottam a megfelelő portokat és így sem jó. Ez jópár hete van így, előtte nem volt ilyen hiba.
  9. Köszi a választ, más forrasbol már kaptam infot "Internet" apnt kell használni és domino kártyával megy De emlitetted az ipv 6 ot, az is megfelelo, milyen irányba induljak el ha olyat szeretnék, hardver még nincs.
  10. Sziasztok! Webserver távolról való eléréséhez szeretnék mobilinternetet használni. Érdekelne hogy milyen csomagot keressek amiben publikus ip-t ad a szolgáltató a kártyához.
×
×
  • Új...