feca126

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

feca126 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. NO-IP vel nekem működött. A tiéddel megegyező lrobléma után váltottam NO-IP re
 2. A megoldás, UDP puncholeing lett. Ezen kívül szinte lehetetlen megoldani.
 3. Sziasztok! Érdeklődöm, hogy FTTH optikai hálózatfejlesztésről van e információtok? Kiskőrösi járás, Akasztó település, jelenleg réz hálózat van kiépítve. Kicsit délebbre Soltvadkerten már üzemel az új FTTH hálózat ezért is érdekelne, hogy hozzánk mikor ér el, vagy lesz e fejlesztés?
 4. Szia! Igen, sikerült de nem megfelelően működik! Én más szolgáltatót ajánlanék, hogy ne reklámozzuk itt... A feltöltős adatkártyán megy csak ott is megfelelően.
 5. Rendben köszi.
 6. Speedportban 100.x.x.x. címet láttam emlékeim szerint, az interneten pedig 2.x.x.x vagy 31.x.x.x et írt, sajnos jelenleg nem vagyok ott de az biztos hogy a kérdésedre a válasz: nem, nem egyezik meg a két ip-cím. Ebben az esetben mi a teendőm?
 7. Sziasztok! DSL-hálózaton találkozott már valaki olyan hibával, hogy minden eszköze NAT problémát írt Pl. XBOX. A speedport W724 es HGW-ben pedig megnyitottam a megfelelő portokat és így sem jó. Ez jópár hete van így, előtte nem volt ilyen hiba.
 8. Köszi a választ, más forrasbol már kaptam infot "Internet" apnt kell használni és domino kártyával megy De emlitetted az ipv 6 ot, az is megfelelo, milyen irányba induljak el ha olyat szeretnék, hardver még nincs.
 9. Sziasztok! Webserver távolról való eléréséhez szeretnék mobilinternetet használni. Érdekelne hogy milyen csomagot keressek amiben publikus ip-t ad a szolgáltató a kártyához.