Enno Posztolva ekkor: 2018. június 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 14. Sziasztok! Tudni arról esetleg valamit, hogy lesz-e kínálatban a Honor 10 is a telekomnál és ha igen, mikor? Köszi! Üdv Enno Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. június 19. Megosztás Posztolva: 2018. június 19. Biztosan lesz a Telekomnál Honor 10, nincs még pontos dátum. Hetek kérdése Ha valami újabb info, vagy pontos dátum kiderül itt jelzem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 anonymus Posztolva: 2018. június 14. Megosztás Posztolva: 2018. június 14. Szia Megkérdezem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 dptrsk Posztolva: 2018. június 14. Megosztás Posztolva: 2018. június 14. Én bízom benne, hogy a régebbi modellek után a 10 is bekerül a kínálatba, szomorú lenne, ha nem. @anonymus remélem pozitív válasszal tér vissza Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 anonymus Posztolva: 2018. június 18. Megosztás Posztolva: 2018. június 18. Egyik kolléga szabin van, így ő nem tud segíteni. Majd csak a hét második felében, másik kolléga pedig még nem válaszolt. Így nincs még semi infom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Lili97 Posztolva: 2018. június 19. Megosztás Posztolva: 2018. június 19. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Akkor várok még egy kicsit a telefon vásárlással! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. június 19. Megosztás Posztolva: 2018. június 19. Egy nagyon picit tarts még ki kérlek Többen is érdeklődtek már De nyár van, mindenki szabin van, így olykor nehezebb célt érni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 28. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 28. (szerkesztve) Az hogy kapható lesz Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 28. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lili97 Posztolva: 2018. június 18. Megosztás Posztolva: 2018. június 18. Lehet már tudni valamit hogy lesz-e? Ilyen telefont szeretnék venni, kicsit sürget az idő mert most perpillanat nincs telefonom.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 21. Megosztás Posztolva: 2018. június 21. (szerkesztve) Amint lesz, azonnal jelezni fogom! Egyenlőre pontos dátumot nem árult el a T. Szerkesztve ekkor: 2018. június 21. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 27. Megosztás Posztolva: 2018. június 27. Szerintem bőven megoldhato Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. július 7. Megosztás Posztolva: 2018. július 7. Nem tudom hogy akarod majd megvenni, de jó ha tudod -Megveheted új előfizetés mellé kedvezménnyel -Meglévő előfizetés mellé kedvezménnyel - Mobil előfizetés mellé részletre, ilyenkor a listaárat dobják szét - Amint bekerül az otthoni árlistára is, otthoni láb mellé is megveheted kedvezménnyel 12 vagy 24 hó hűség mellé. - Magenta 1 mellé is Készülék árlistát itt találod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 27. Mostani infok szerint várhatoan Szeptember közepe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 27. Sajnálom de többet nem tudok / nem mondhatok mint amit aktuálisan elmond a Telekom. Ui: Fentröl nézve én se vennék tutira lesz új xiaomi, van új samu jön az új alma huawei is megy lefele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 31. (szerkesztve) Szeptember 3.-tól kapható a Honor 10 DS 64GB független Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 31. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 31. 3 órája, sziszka1 írta: Vicc! Kivancsi leszek az uzleti es lakossagi elofizetesi arakra. Mikortol lehet rendelni? Nah de bekerült , ez így van kitalálva bevan építve a hitel kamata is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Enno Posztolva: 2018. június 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 19. Értem, köszönöm az utána járást:) akkor még Én is várok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. június 30. Megosztás Posztolva: 2018. június 30. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 06. 28. at 18:13, Grounder írta: Valami fejlemény van esetleg megjelenéssel kapcsolatban? Nagyon várjuk. Kövi hónap elejéről voltak pletykák, de ez még nem készpénz Pszt Szerkesztve ekkor: 2018. július 7. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. július 6. Megosztás Posztolva: 2018. július 6. (szerkesztve) 1 órája, maann írta: Azóta sincs semmi infó? Utána kérdezünk ismét. Szerk: A pontos időpontot nem árulták el, csak azt, hogy ebben a hónapban lesz! Szerkesztve ekkor: 2018. július 6. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. július 7. Megosztás Posztolva: 2018. július 7. Ezt tudtuk eddig is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Grounder Posztolva: 2018. július 24. Megosztás Posztolva: 2018. július 24. Ekkor: 2018. 07. 13. at 12:40, Swens írta: Engem is érdekelne a pontos dátum, ha van már.Köszönöm! Kékeknél már bent van "hamarosan" státuszban, szóval biztos hamarosan elérhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 maann Posztolva: 2018. augusztus 3. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 3. Jó lenne már valami biztosat tudni, mert ég a kezem, hogy megvegyem a frissen bekerült p20 4+64-et. Az az igazság, hogy nem számottevően drágább a honor 10 várható áránál. Ha a kékekhez hasonlóan 150 körül kerül listába, akkor a p20 4+64 az online kedvezménnyel 165-ért egyáltalán nem rossz alternatíva... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 csszorsi Posztolva: 2018. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 4. 17 órája, maann írta: Jó lenne már valami biztosat tudni, mert ég a kezem, hogy megvegyem a frissen bekerült p20 4+64-et. Az az igazság, hogy nem számottevően drágább a honor 10 várható áránál. Ha a kékekhez hasonlóan 150 körül kerül listába, akkor a p20 4+64 az online kedvezménnyel 165-ért egyáltalán nem rossz alternatíva... Én is ezen vaciláok, nem sok esélyt látok arra, hogy kapható lesz a Honor 10 a telekomnál. Azért a díjcsomagoktól függően lehetnek nagyobb árkülönbségek is, sztem 120 körül már kihozható lenne 2 év hűséggel a honor 10 Napi szinten kérdezgetem a mindenféle fórumon a T-t de senki nem tudott segíteni, mondjuk külföldi telekom oldalakon sem látom , ha ott már elérhetőakkor ide is még 1-2hét mire bekerül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 maann Posztolva: 2018. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 8. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 08. 04. at 8:28, csszorsi írta: Én is ezen vaciláok, nem sok esélyt látok arra, hogy kapható lesz a Honor 10 a telekomnál. Azért a díjcsomagoktól függően lehetnek nagyobb árkülönbségek is, sztem 120 körül már kihozható lenne 2 év hűséggel a honor 10 Napi szinten kérdezgetem a mindenféle fórumon a T-t de senki nem tudott segíteni, mondjuk külföldi telekom oldalakon sem látom , ha ott már elérhetőakkor ide is még 1-2hét mire bekerül Egen, de a díjcsomaghoz tartozó kedvezmények minden telefonnál ugyanannyit tesznek ki, így pedig végső soron nem nagyon lesznek kedvezmények - ha csak nem raknak erre is online kedvezményt, mint a p20 4+64-re Ugyanakkor: A szlovákoknál, cseheknél már van honor 10. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 8. Szerkesztő: maann Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 csszorsi Posztolva: 2018. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 8. 3 perce, maann írta: Egen, de a díjcsomaghoz tartozó kedvezmények minden telefonnál ugyanannyit tesznek ki, így pedig végső soron nem nagyon lesznek kedvezmények - ha csak nem raknak erre is online kedvezményt, mint a p20 4+64-re Ugyanakkor: A szlovákoknál, cseheknél már van honor 10. En epp most untam meg a varakozast es megrendeltem a p20 64gb , eddig nem tudtam miert irtatok h jo alternativa, csak a 128asrol tudtam eddig de az sokkal dragabb, 150 er kaptam meg nemhiszem h sokkal olcsobb lesz a honor 10 ....ha lesz egyatalan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 maann Posztolva: 2018. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 8. 7 perce, csszorsi írta: En epp most untam meg a varakozast es megrendeltem a p20 64gb , eddig nem tudtam miert irtatok h jo alternativa, csak a 128asrol tudtam eddig de az sokkal dragabb, 150 er kaptam meg nemhiszem h sokkal olcsobb lesz a honor 10 ....ha lesz egyatalan Igen, a 64-es már tényleg jó alternatíva árban. Viszont őszintén szólva nekem inkább az infraport, mint a leica logó a hátlapon, ráadásul az alkonyat lila szín sem éppen tetszik - szóval várok még.... Egyszer eljön a pont amikor le kell váltani a jó öreg p9-et - sajnos úgyfest nem is olyan soká - de addig várok. (Mellesleg ha két héten belül bekerül, még neked is opció a csere :D) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Enno
Sziasztok!
Tudni arról esetleg valamit, hogy lesz-e kínálatban a Honor 10 is a telekomnál és ha igen, mikor?
Köszi!
Üdv
Enno
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
17
10
5
5
Népszerű napok
2018. Augusztus 31.
8
2018. Augusztus 27.
6
2018. Szeptember 3.
6
2018. Június 19.
4
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 17 poszt
maann 10 poszt
Roli82 5 poszt
sziszka1 5 poszt
Népszerű napok
2018. Augusztus 31.
8 poszt
2018. Augusztus 27.
6 poszt
2018. Szeptember 3.
6 poszt
2018. Június 19.
4 poszt
60 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.