Biroka

Spiler2

Kérdés

Sajnos csak a legnagyobb felháborodás hangján tudok szolni a LA liga valamint a BL láthatóságával kapcsolatban a Telekom-val kapcsolatban. Sejtem, hogy ezt mások is tudják, így amelyik komolyabb szolgáltató tudja megszerezni a jogot, annak piaci részesedése oriási növekedésnek fog indulni. Én nem vagyok egy ugrálos tipus, de ha hat hónapon belül a Telekomnál nem tudom nézni a meccseket akkor ha fáj is váltok. És a baráti köröm és azok barátai is ugyanezen a véleményen vannak. Úgy tünik ez egy kíváló piacszerzése lehetőség valakinek ......

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

A TV2 Csoport sajtóközleménye.

A sportrajongók érdekeit figyelembe véve a Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezésre jutott a Spíler2 TV csatorna kapcsán. A megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna szeptember 28-ától az év végéig biztosan elérhető a Telekom tv ügyfeleinek.

Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna elérhető a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomagban, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagokhoz is.

A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen pénteken a reggeli órákban jelenik meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában. Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy indítsák újra a beltéri egységet az új csatorna eléréséhez, probléma esetén pedig hívják az ügyfélszolgálatot a 1414-es telefonszámon.

2018. szeptember 27. 21:20

Forrás

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Hivatalos sajtó közlemény

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

A válaszom nem ironikus, csupán a tényeket irtam le! Láthatod Te is, hogy egyetlen nagy társaságnál sem elérhető a Spiler 2, én is ugyan annyira szeretném nézni mint Te, a tények sajnos ellenünk vannak! Ez egy közös harc a társaságok között a tulzott árazás végett! Gondolom majd szinte egyszerre fogják bejelenteni a csomagba vételről.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Luciferi: Nem kellene ilyen  ironikusan lekezelni. A családom például nem szándékozik Szekszárdra költözni, de szeretnénk a nívós meccsekről közvetítést nézni. Ehhez nem csak a Spiler2, hanem a Digisport 1,2 is jó lenne. Miért is nem lehet ilyen jellegű igényünket felvetni. Több Facebook csoportban is rendszeresen kérnek véleményt, amire mi mindig a Telekomot ajánlottuk. Remélem nem csapjuk be az érdeklődőket, hogy a Telekom a legjobb. Most, hogy a nagy politika a sportközvetítésekbe belekavart,  a sportrajongóknak van joguk a szolgáltatót kérni, hogy a felmerült problémát oldja meg, és az egyre nagyobb sportrajongói tábor jusson hozzá nívós sportközvetítésekhez. Egyre kevesebben nézik a politikai műsorokat és egyre többen a sportközvetítéseket. Mindegy, hogy milyen felméréseik vannak én ezt tapasztalom.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Gondolom akkor költözöl Szekszárdra, ott  Tarr-nál tudod majd nézni!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most