Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Outlook


Apa63

Kérdés

Üdv! 

A gépemre telepítve volt az Outlook. Most a rendszert újra tettem de most látom, hogy a korábbi Outlook a szerverről a leveleket -mert nem kapcsoltam ki a benne a beáálítást, hogy ne törölje ki a leveleket 14 nap után- és most csak egy pár levél van meg a többit az Outlook törölte. Az Önök szerverén nincs meg a törölt részben az eltünt levelek. Hogyan lehetne ezeket visszanyerni, visszakapni?  Segítségét megköszönöm! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Szia!

Az Outlook és a hozzá hasonló programok alapvetően kétféle módszerrel férnek hozzá az üzenetekhez, melyek közül a neki megfelelőt a felhasználó választja ki a postafiók beállításakor.

 

  • POP3:   A bejövő és elküldött üzenetek letöltésre kerülnek az adott számítógépre, kivéve, ha a felhasználó bejelöli a "Maradjon egy példány a szerveren" sort. Az e-mailek csak erről az eszközről érhetők el, és az imént említett opció bejelölése nélkül a szerverről törlődnek, az Outlook letörlésekor, ha előtte nem végeztél biztonsági mentést az üzenetek elvesznek.
  • IMAP: Az üzenetek a szerveren tárolódnak - beleértve a küldött e-maileket is - és azok szinkronizálhatók más eszközökkel is.

Ezek alapján, ha tároltattál egy példányt a szerveren akkor a webmail.telekom.hu címen elérhetőnek kell lenniük a maileknek. Ha ezt elmulasztottad megtenni, akkor a levelek véglegesen törlődtek és ezesetben valószínüleg nincs mód a visszanyerésükre. Bár  a szolgáltatóknak meghatározott ideig tárolniuk kell a leveleket, hogy azok visszakereshetők legyenek, ez az "opció" csak a hatóságok számára elérhető, ha pl. valamilyen eljárás miatt a levelekre szükség van.

                            -

 

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szaboadam
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
3 hours ago, Apa63 said:

Hi! Köszönöm megtisztelő válaszodat!  Igen az Outlook a telekom szerveréről törölte a leveleket és csak egy pár maradt, a többit, mondjuk az ideit törölte itt is. Akkor az a véleményed, hogy azt vissza már nem kapom, ihatok rá hideg vizet, vagy ebben az esetben hideg sört. :) 

Nagyon szívesen, és sajnálom, hogy nem tudtam többet segíteni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...