gy.reka Posztolva ekkor: 2018. december 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 12. Hallottál róla? Telekom új nyereményjátékot hirdetett. Következő sorsolás: 2018. december 14. Lépj be decemberben a Telekom alkalmazásba legalább egy alkalommal, és nyerd meg értékes nyeremények egyikét! Sorsolásonként az alábbi nyeremények egyikét viheted haza.: · Huawei P20 Pro Nyeremény értéke 227 040 Ft/készülék · Samsung A7 (2018) Nyeremény értéke 106 040 Ft/készülék · Hauwei Mate 20 Lite Nyeremény értéke 117 040 Ft/készülék · LG 43UK6300 Nyeremény értéke 120 340 Ft/készülék · Huawei Watch 2 eSIM Nyeremény értéke 89 770 Ft/óra · JBL Flip 4 Nyeremény értéke 34 900 Ft/hangszóró · DJI Tello Nyeremény értéke 29 900 Ft/drón Sorsolások időpontjai: · Első sorsolás: 2018. december 7. · Második sorsolás: 2018. december 14. · Harmadik sorsolás: 2019. január 4. Részletek: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/telekom-alkalmazas/nyerhetsz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2018. december 12. Megosztás Posztolva: 2018. december 12. Nem nyereményjáték kellene, hanem normálisan működő felület. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. Terv szerint a fórumhoz jövőre nyúlnak, Telekom app-nál pedig elég erős nyomás volt az újításra. Kimaradt funkciók berakására, folyamatban van, csak idő kell még hozzá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. Van amiért, és ami miatt a Németeknél kell kopogtatni. Ez is ilyen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. Úgy érzem, csak rám akarsz kontrázni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. Hm, nem rossz, legalább inspirálja az embereket, hogy belépjenek az appba. Viszont...nem panaszkodni szeretnék, de szvsz a mobilappra ráférne egy alapos javítás - az újra gondolok -, mert egy csomó infó nincs meg benne, ami a régebbiekben benne volt. Vagy csak én nem találom meg ezeket? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. 1 órája, zoli62 írta: Nem csak neked tűnik fel, valóban folyamatosan butítják. Akkor nem tévedtem. Csak azért mondom, mert ma néztem vissza régi T-s videókat YT-on, és bemutatták a régi appot, amibe volt időpont foglalás, meg egyéb más dolog, amit meg a legújabb appban nem találtam. Amúgy magukkal a szolgáltatásokkal semmi bajom nincs, de az alkalmazás, az förtelem. No meg ezen a fórumon is lenne mit javítani... Remélem idővel megvalósul a rendes app és a fórum. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. 1 órája, Abit írta: Akkor nem tévedtem. Csak azért mondom, mert ma néztem vissza régi T-s videókat YT-on, és bemutatták a régi appot, amibe volt időpont foglalás, meg egyéb más dolog, amit meg a legújabb appban nem találtam. Amúgy magukkal a szolgáltatásokkal semmi bajom nincs, de az alkalmazás, az förtelem. No meg ezen a fórumon is lenne mit javítani... Remélem idővel megvalósul a rendes app és a fórum. Fórum esetében mire gondolsz? A tartalomra, vagy a kinézetre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. (szerkesztve) 46 perce, zoli62 írta: Fórum esetében mire gondolsz? A tartalomra, vagy a kinézetre? Arra gondolok, hogy itt csak kérdések formájában lehet írni, önálló topikot nem lehet nyitni, pedig szerintem sok haszna lenne. Minden témához egy külön topik, így nem lenne a fórum elhalmozva mindenféle kérdésekkel, hanem egy helyen lennének a dolgok, és nem kéne mindenhez új kérdést kirakni. Szerintem nagyban könnyítené a dolgokat, de ez az én meglátásom. Szerkesztve ekkor: 2018. december 23. Szerkesztő: Abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. 1 órája, Abit írta: Arra gondolok, hogy itt csak kérdések formájában lehet írni, önálló topikot nem lehet nyitni, pedig szerintem sok haszna lenne. Minden témához egy külön topik, így nem lenne a fórum elhalmozva mindenféle kérdésekkel, hanem egy helyen lennének a dolgok, és nem kéne mindenhez új kérdést kirakni. Szerintem nagyban könnyítené a dolgokat, de ez az én meglátásom. Igen, erre moderátotok is kellenének, de ez nem közösségi, hanem egy corporate fórum, ilyenekre nincs erőforrás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 24. Megosztás Posztolva: 2018. december 24. 9 órája, zoli62 írta: Igen, erre moderátotok is kellenének, de ez nem közösségi, hanem egy corporate fórum, ilyenekre nincs erőforrás. Ez is igaz. Végülis örüljünk, hogy a T-nek van ilyen fóruma, a többi szolgáltatónak tudtommal nincs ilyenje. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 12. 24. at 7:36, Abit írta: Ez is igaz. Végülis örüljünk, hogy a T-nek van ilyen fóruma, a többi szolgáltatónak tudtommal nincs ilyenje. Végül is az általad említett irányba indult el a fórum fejlesztése, csak aztán megrekedt. Szerkesztve ekkor: 2018. december 25. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. (szerkesztve) 2 órája, anonymus írta: Terv szerint a fórumhoz jövőre nyúlnak, Telekom app-nál pedig elég erős nyomás volt az újításra. Kimaradt funkciók berakására, folyamatban van, csak idő kell még hozzá. Hm, kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. Reméljük a legjobbakat. Kellemes ünnepeket! Szerkesztve ekkor: 2018. december 25. Szerkesztő: Abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. De ha egyszer ez az igazság akkor vedd annak, aminek akarod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. Nem csak neked tűnik fel, valóban folyamatosan butítják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. 6 perce, anonymus írta: Terv szerint a fórumhoz jövőre nyúlnak, Telekom app-nál pedig elég erős nyomás volt az újításra. Kimaradt funkciók berakására, folyamatban van, csak idő kell még hozzá. Mindig csak a design, sohasem a content, ez a trend már a Telekomot is elérte. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. (szerkesztve) 3 órája, anonymus írta: Van amiért, és ami miatt a Németeknél kell kopogtatni. Ez is ilyen Van, amiben meg meg a magyar leányvállalat fejjel ment a falnak. Szerkesztve ekkor: 2018. december 25. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gy.reka
Hallottál róla?
Telekom új nyereményjátékot hirdetett.
Következő sorsolás: 2018. december 14.
Lépj be decemberben a Telekom alkalmazásba legalább egy alkalommal, és nyerd meg értékes nyeremények egyikét!
Sorsolásonként az alábbi nyeremények egyikét viheted haza.:
Sorsolások időpontjai:
Részletek: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/telekom-alkalmazas/nyerhetsz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
16 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.