gy.reka Posztolva ekkor: 2018. december 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 12. Hallottál róla? Telekom új nyereményjátékot hirdetett. Következő sorsolás: 2018. december 14. Lépj be decemberben a Telekom alkalmazásba legalább egy alkalommal, és nyerd meg értékes nyeremények egyikét! Sorsolásonként az alábbi nyeremények egyikét viheted haza.: · Huawei P20 Pro Nyeremény értéke 227 040 Ft/készülék · Samsung A7 (2018) Nyeremény értéke 106 040 Ft/készülék · Hauwei Mate 20 Lite Nyeremény értéke 117 040 Ft/készülék · LG 43UK6300 Nyeremény értéke 120 340 Ft/készülék · Huawei Watch 2 eSIM Nyeremény értéke 89 770 Ft/óra · JBL Flip 4 Nyeremény értéke 34 900 Ft/hangszóró · DJI Tello Nyeremény értéke 29 900 Ft/drón Sorsolások időpontjai: · Első sorsolás: 2018. december 7. · Második sorsolás: 2018. december 14. · Harmadik sorsolás: 2019. január 4. Részletek: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/telekom-alkalmazas/nyerhetsz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2018. december 12. Megosztás Posztolva: 2018. december 12. Nem nyereményjáték kellene, hanem normálisan működő felület. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. Hm, nem rossz, legalább inspirálja az embereket, hogy belépjenek az appba. Viszont...nem panaszkodni szeretnék, de szvsz a mobilappra ráférne egy alapos javítás - az újra gondolok -, mert egy csomó infó nincs meg benne, ami a régebbiekben benne volt. Vagy csak én nem találom meg ezeket? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. Nem csak neked tűnik fel, valóban folyamatosan butítják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. 1 órája, zoli62 írta: Nem csak neked tűnik fel, valóban folyamatosan butítják. Akkor nem tévedtem. Csak azért mondom, mert ma néztem vissza régi T-s videókat YT-on, és bemutatták a régi appot, amibe volt időpont foglalás, meg egyéb más dolog, amit meg a legújabb appban nem találtam. Amúgy magukkal a szolgáltatásokkal semmi bajom nincs, de az alkalmazás, az förtelem. No meg ezen a fórumon is lenne mit javítani... Remélem idővel megvalósul a rendes app és a fórum. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. 1 órája, Abit írta: Akkor nem tévedtem. Csak azért mondom, mert ma néztem vissza régi T-s videókat YT-on, és bemutatták a régi appot, amibe volt időpont foglalás, meg egyéb más dolog, amit meg a legújabb appban nem találtam. Amúgy magukkal a szolgáltatásokkal semmi bajom nincs, de az alkalmazás, az förtelem. No meg ezen a fórumon is lenne mit javítani... Remélem idővel megvalósul a rendes app és a fórum. Fórum esetében mire gondolsz? A tartalomra, vagy a kinézetre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. (szerkesztve) 46 perce, zoli62 írta: Fórum esetében mire gondolsz? A tartalomra, vagy a kinézetre? Arra gondolok, hogy itt csak kérdések formájában lehet írni, önálló topikot nem lehet nyitni, pedig szerintem sok haszna lenne. Minden témához egy külön topik, így nem lenne a fórum elhalmozva mindenféle kérdésekkel, hanem egy helyen lennének a dolgok, és nem kéne mindenhez új kérdést kirakni. Szerintem nagyban könnyítené a dolgokat, de ez az én meglátásom. Szerkesztve ekkor: 2018. december 23. Szerkesztő: Abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 23. Megosztás Posztolva: 2018. december 23. 1 órája, Abit írta: Arra gondolok, hogy itt csak kérdések formájában lehet írni, önálló topikot nem lehet nyitni, pedig szerintem sok haszna lenne. Minden témához egy külön topik, így nem lenne a fórum elhalmozva mindenféle kérdésekkel, hanem egy helyen lennének a dolgok, és nem kéne mindenhez új kérdést kirakni. Szerintem nagyban könnyítené a dolgokat, de ez az én meglátásom. Igen, erre moderátotok is kellenének, de ez nem közösségi, hanem egy corporate fórum, ilyenekre nincs erőforrás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 24. Megosztás Posztolva: 2018. december 24. 9 órája, zoli62 írta: Igen, erre moderátotok is kellenének, de ez nem közösségi, hanem egy corporate fórum, ilyenekre nincs erőforrás. Ez is igaz. Végülis örüljünk, hogy a T-nek van ilyen fóruma, a többi szolgáltatónak tudtommal nincs ilyenje. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 12. 24. at 7:36, Abit írta: Ez is igaz. Végülis örüljünk, hogy a T-nek van ilyen fóruma, a többi szolgáltatónak tudtommal nincs ilyenje. Végül is az általad említett irányba indult el a fórum fejlesztése, csak aztán megrekedt. Szerkesztve ekkor: 2018. december 25. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. Terv szerint a fórumhoz jövőre nyúlnak, Telekom app-nál pedig elég erős nyomás volt az újításra. Kimaradt funkciók berakására, folyamatban van, csak idő kell még hozzá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. 6 perce, anonymus írta: Terv szerint a fórumhoz jövőre nyúlnak, Telekom app-nál pedig elég erős nyomás volt az újításra. Kimaradt funkciók berakására, folyamatban van, csak idő kell még hozzá. Mindig csak a design, sohasem a content, ez a trend már a Telekomot is elérte. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. Van amiért, és ami miatt a Németeknél kell kopogtatni. Ez is ilyen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. (szerkesztve) 2 órája, anonymus írta: Terv szerint a fórumhoz jövőre nyúlnak, Telekom app-nál pedig elég erős nyomás volt az újításra. Kimaradt funkciók berakására, folyamatban van, csak idő kell még hozzá. Hm, kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. Reméljük a legjobbakat. Kellemes ünnepeket! Szerkesztve ekkor: 2018. december 25. Szerkesztő: Abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. (szerkesztve) 3 órája, anonymus írta: Van amiért, és ami miatt a Németeknél kell kopogtatni. Ez is ilyen Van, amiben meg meg a magyar leányvállalat fejjel ment a falnak. Szerkesztve ekkor: 2018. december 25. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. Úgy érzem, csak rám akarsz kontrázni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 25. Megosztás Posztolva: 2018. december 25. De ha egyszer ez az igazság akkor vedd annak, aminek akarod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gy.reka
Hallottál róla?
Telekom új nyereményjátékot hirdetett.
Következő sorsolás: 2018. december 14.
Lépj be decemberben a Telekom alkalmazásba legalább egy alkalommal, és nyerd meg értékes nyeremények egyikét!
Sorsolásonként az alábbi nyeremények egyikét viheted haza.:
Sorsolások időpontjai:
Részletek: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/telekom-alkalmazas/nyerhetsz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
16 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.