abit Posztolva ekkor: 2019. június 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 28. (szerkesztve) Csak ezen a napon, csak azért, mert velünk vagy, mert Telekomos vagy kedveskedünk neked, hogy együtt ünnepeljük a kapcsolatunkat! Kódolatlan nap: Ma minden tv-csatornát elérhetővé teszünk, a HD csatornákkal együtt! Semmit nem kell tenned, csak élvezd ma az összes alapkínálati tv csatornánkat otthon vagy TV GO-n bárhol! Díjmentes fesztivál adatbővítő 3 GB 3 napra: Kifogytál az adatból? A Telekom alkalmazásban ma is bekapcsolhatod a díjmentes fesztivál adatbővítődet, mellyel 3 napig felhasználható 3 GB adatot kapsz. A szolgáltatást a nyár minden hónapján egyszer aktiválhatod.15 ezer ajándék! Válassz egyet közülük!15 ezer ajándék! Válassz egyet közülük! - 1 db Cinema City online mozijegy voucher 2D-s filmre - 30%-os kedvezmény kupon 4 jegyre az idén 10 éves jubileumát ünneplő világhírű olasz énekes trió, az IL VOLO szeptember 29-i koncertjére a Papp László Sportarénába. Az akció a készlet erejéig érvényes. - Szuper HBO MaxPak csomag egy hónapos kipróbálási lehetőség Domino Day extra!Dominós vagy? Ezen a héten nem csak a szerda, hanem 06.30. is a te napod!A Telekom alkalmazásban 06.30-án is bekapcsolhatod a Domino Day ajánlataink közül az egyiket:Domino Day 1 GB extra adat 1 napra Az 1 GB adatmennyiség 06.30-án egyszer aktiválható és kizárólag az aktiválást követő 24 órában érvényes belföldön és EU roaming viszonylatban is. A rendelkezésre álló időszakot követően a fel nem használt adatmennyiség elveszik.Domino Day korlátlan social media A 06.30-ai aktiválást követő 24 órában a díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget nem fogyasztja a szöveges és képi megjelenítésű tartalom a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram közösségi oldalakon.Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés A leforgalmazható díjmentes 100 perc beszélgetés 06.30-án egyszer aktiválható és az aktiválást követő 24 órában érvényes belföldi, hálózaton belüli hívásforgalomra. https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/akciok-kedvezmenyek/husegprogram/kapcsolatnapja# Szerkesztve ekkor: 2019. június 28. Szerkesztő: abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Elszker Posztolva: 2019. június 30. Megosztás Posztolva: 2019. június 30. (szerkesztve) Szuper lehetőség! Azt is áruljátok el (pontosan), hogyan lehet aktiválni. Ahol lehetne a leírtak szerint, nincs ilyen "fül" Köszönöm. Ui.: az ingyenes fesztivál bővítő 3GB netre gondolok. Szerkesztve ekkor: 2019. június 30. Szerkesztő: Elszker Kimaradt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2019. június 30. Megosztás Posztolva: 2019. június 30. 11 perce, Elszker írta: Szuper lehetőség! Azt is áruljátok el (pontosan), hogyan lehet aktiválni. Ahol lehetne a leírtak szerint, nincs ilyen "fül" Köszönöm. Ui.: az ingyenes fesztivál bővítő 3GB netre gondolok. Szia! Telekom alkalmazásban tudod bekapcsolni a Fesztivál bővítőt. Az alkalmazásban bökj a hívószámodra - aztán van ott egy kocka amiben egy + jel van bökj rá arra, kicsit lejjebb görgetsz Bekapcsolható adat-szolgáltatások - Egyszeri szolgáltatások - és itt találod amit keresel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. június 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 30. Én nem tudtam a fesztiválosat bekapcsolni egyik előfizetésemre se, mert már egyszer megtettem. (Én mondjuk a szövegből azt vettem le, hogy újra ki lehet venni a netet. ) Domino Dayből meg net, korlátlan social, perc is kérhető. Ajándékokat már éjféltől lehet igényelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. június 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 30. 36 perce, abit írta: Domino Dayből meg net, korlátlan social, perc is kérhető. Most veszem észre, percet nem lehet igényelni. Mobilarena-n is jelezték többen ezt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Elszker Posztolva: 2019. június 30. Megosztás Posztolva: 2019. június 30. 2 órája, Roli82 írta: Szia! Telekom alkalmazásban tudod bekapcsolni a Fesztivál bővítőt. Az alkalmazásban bökj a hívószámodra - aztán van ott egy kocka amiben egy + jel van bökj rá arra, kicsit lejjebb görgetsz Bekapcsolható adat-szolgáltatások - Egyszeri szolgáltatások - és itt találod amit keresel. Köszi, megpróbálom. ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Elszker Posztolva: 2019. június 30. Megosztás Posztolva: 2019. június 30. Köszi, megpróbálom ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Elszker Posztolva: 2019. június 30. Megosztás Posztolva: 2019. június 30. 2 órája, abit írta: Én nem tudtam a fesztiválosat bekapcsolni egyik előfizetésemre se, mert már egyszer megtettem. (Én mondjuk a szövegből azt vettem le, hogy újra ki lehet venni a netet. ) Domino Dayből meg net, korlátlan social, perc is kérhető. Ajándékokat már éjféltől lehet igényelni. Szia, köszi az infót. Én úgy értelmezem, hogy 3 hónapig él, de havonta egyszer lehet aktiválni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Elszker Posztolva: 2019. június 30. Megosztás Posztolva: 2019. június 30. 5 órája, Roli82 írta: Szia! Telekom alkalmazásban tudod bekapcsolni a Fesztivál bővítőt. Az alkalmazásban bökj a hívószámodra - aztán van ott egy kocka amiben egy + jel van bökj rá arra, kicsit lejjebb görgetsz Bekapcsolható adat-szolgáltatások - Egyszeri szolgáltatások - és itt találod amit keresel. Szia, köszönöm sikerült! ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2019. június 30. Megosztás Posztolva: 2019. június 30. 5 perce, Elszker írta: Szia, köszönöm sikerült! ? Remek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Atesz Posztolva: 2019. július 6. Megosztás Posztolva: 2019. július 6. Választott ajándék volt a - Szuper HBO MaxPak csomag egy hónapos kipróbálási lehetőség . SMS -t megkaptam, de még mindig nem él a dolog. Felhívtam a 1414 et és ott mondták, hogy valami hiba miatt nem futott le, nézegessem reggel este, hátha valamikor aktiválódik és működni fog. Már újabb sms-t nem fogok kapni, de még semmi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2019. július 6. Megosztás Posztolva: 2019. július 6. (szerkesztve) 1 órája, Atesz írta: Választott ajándék volt a - Szuper HBO MaxPak csomag egy hónapos kipróbálási lehetőség . SMS -t megkaptam, de még mindig nem él a dolog. Felhívtam a 1414 et és ott mondták, hogy valami hiba miatt nem futott le, nézegessem reggel este, hátha valamikor aktiválódik és működni fog. Már újabb sms-t nem fogok kapni, de még semmi. Én is ezt választottam, de ez idáig még semmi nem történt. Éjfél után 4 perccel regisztráltam. Szerkesztve ekkor: 2019. július 6. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. július 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. július 6. Én éjfél után 5 perccel regisztráltam, és tegnap már megkaptam a Szuper HBO MaxPak-et. HBO Go regisztáció még nem megy, de IPTv-n HBO VoD-al már lehet mindent nézni. Szerintem ma, vagy holnap meg kéne már mindenkinek kapni. Nekem azt javasolták chat-en, hogy ha a határidőig nem kapom meg, írjak az ügyfélszolgálati e-mail címen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Atesz Posztolva: 2019. július 6. Megosztás Posztolva: 2019. július 6. 3 órája, Roli82 írta: Én is ezt választottam, de ez idáig még semmi nem történt. Éjfél után 4 perccel regisztráltam. SMS már megkaptam, de tovább nem jutott, pedig én reggel 8 körül regisztráltam! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. július 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. július 9. Ekkor: 2019. 07. 06. at 11:50, Atesz írta: SMS már megkaptam, de tovább nem jutott, pedig én reggel 8 körül regisztráltam! Azóta már működnek a csatornák, VoD? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Atesz Posztolva: 2019. július 9. Megosztás Posztolva: 2019. július 9. 3 órája, abit írta: Azóta már működnek a csatornák, VoD? Semmi. Azóta se. Hát nem foglalkozik ezzel senki. Úgy vannak vele ajándék volt, nem sikerült ez van. Nem tudom meg érné e egy telefont hogy állnak vele?! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2019. július 10. Megosztás Posztolva: 2019. július 10. Nekem ma aktiválták az HBO Max Pakk-ot. Kellet egy box újraindítás is hogy a csatornák menjenek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2019. július 10. Megosztás Posztolva: 2019. július 10. Hello, én is az HBO-t kértem, nekem is mától megy (vagy csak ma vettem észre ). viszont a regisztrációnál az volt a mondás (írás), hogy 07.10-ig, máig aktiválják, így éjfélig még időben vannak Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. július 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. július 10. 19 órája, Atesz írta: Semmi. Azóta se. Hát nem foglalkozik ezzel senki. Úgy vannak vele ajándék volt, nem sikerült ez van. Nem tudom meg érné e egy telefont hogy állnak vele?! Ha ma se aktiválják, szerintem írj nekik chat-en/e-mailben, vagy 1414-en hívd őket, mert ha helyesen töltötted ki, akkor meg kéne kapnod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Atesz Posztolva: 2019. július 10. Megosztás Posztolva: 2019. július 10. 2 órája, abit írta: Ha ma se aktiválják, szerintem írj nekik chat-en/e-mailben, vagy 1414-en hívd őket, mert ha helyesen töltötted ki, akkor meg kéne kapnod. Hívtam őket. Kiemelt magas prioritás a hibajegyen az IT szakik felé. De még semmi. Nincs megoldva. Holnap lesz egy hete hogy elindult a folyamat azt nem sikerült megoldani. Szomorú. Inkább ne is adtak volna semmit. Azt nem zavarna. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Atesz Posztolva: 2019. július 12. Megosztás Posztolva: 2019. július 12. A mai napon sikerült beállítani a szolgáltatást. 1 hónapig most élvezhetem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.