kongoge Posztolva ekkor: 2019. szeptember 11. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. szeptember 11. A tárgyban szereplő modemen nem tudom a DNS szervereket módosítani, mert ki van szürkítve. Oda kellene írnom az OpenDNS szerverek ip címeit az OpenDNS tartalomszűrés használatához. Mellékelem a képet, pirossal eltűntettem a saját ip címtartományom! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 11. Üdv Teljesen felesleges volt helyihálózati IP címet ki "pirosozni" Szerintem nem lehet beállítani ennél. Max kliensben megadod statikusan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kongoge Posztolva: 2019. szeptember 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 19. Most látom, hogy még aznap választ kaptam a kérdésemre, amit köszönök szépen! A kliensben nem akarom statikusan állítgatni, ennek pont ez lenne a lényege... A "Szerintem..." nem győzött meg. Hívjam a T-t, ha hivatalos választ szeretnék? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. szeptember 19. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 19. Rákérdezhetek neked a hivatalos válaszért is, de ha te felhívod az ügyfélszolgálatot, akkor az lehet, hogy gyorsabb út. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Atesz Posztolva: 2019. szeptember 19. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 19. Sagemcom beltériben sem lehet állítani a DNS címet. Csak kliens gépen vagy saját routeren. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. szeptember 19. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 19. Igen. Ott sem lehet állítani, mondjuk annak felesleges is lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kongoge
A tárgyban szereplő modemen nem tudom a DNS szervereket módosítani, mert ki van szürkítve.
Oda kellene írnom az OpenDNS szerverek ip címeit az OpenDNS tartalomszűrés használatához.
Mellékelem a képet, pirossal eltűntettem a saját ip címtartományom!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.