Drahos Andrea Posztolva ekkor: 2019. október 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. október 13. Domino feltöltőkártyás ügyfél vagyok. A kérdésem az lenne, hogy a Domino Most opciót csakis okos telefonon alkalmazhatom? köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kopernecky Posztolva: 2020. január 28. Megosztás Posztolva: 2020. január 28. 3 perce, Roli82 írta: Szia! Lépj be az alkalmazásba, jobb alsó sarokban van 3 pötty arra bökj, aztán beállítások utána előfizetések - tovább és ott lesz a számok mellet egy kuka így tudod törölni! Hello, Köszi szépen, nagyon jól sikerült, lehet én voltam a bamba... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. október 13. Megosztás Posztolva: 2019. október 13. Hello @Drahos Andrea, Táblagépen, Androidos emulátoron is be lehet aktiválni. Ha ez nem áll fenn, mint megoldás, akkor érdemes egy olyan ismerős segítségét kérni, aki ideglenesen hozzá tudja adni az előfizetésed a Telekom appon belül, és aktiválni neked a Domino Most-ot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kopernecky Posztolva: 2020. január 28. Megosztás Posztolva: 2020. január 28. Ekkor: 2019. 10. 13. at 20:20, abit írta: Hello @Drahos Andrea, Táblagépen, Androidos emulátoron is be lehet aktiválni. Ha ez nem áll fenn, mint megoldás, akkor érdemes egy olyan ismerős segítségét kérni, aki ideglenesen hozzá tudja adni az előfizetésed a Telekom appon belül, és aktiválni neked a Domino Most-ot. Szia, Nekem egy olyan problémám van hogy vettem fel ismerőst, az alkalmazásba viszont hogy tudom őt kivenni onnan? Mert nincs törlés lehetőség. Már jó ideje fenn áll ez a dolog, a üzletekben lévő szervizekben is, azt mondják nem tartozik hozzájuk az alkalmazás.. Több éves probléma, nem oldódott még meg, ahogy láttam többen kérdezték már az applikáció véleményezésénél, szerinted hogy lehetne törölni egy-egy számot az alkalmazásból? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. január 28. Megosztás Posztolva: 2020. január 28. 14 perce, Kopernecky írta: Szia, Nekem egy olyan problémám van hogy vettem fel ismerőst, az alkalmazásba viszont hogy tudom őt kivenni onnan? Mert nincs törlés lehetőség. Már jó ideje fenn áll ez a dolog, a üzletekben lévő szervizekben is, azt mondják nem tartozik hozzájuk az alkalmazás.. Több éves probléma, nem oldódott még meg, ahogy láttam többen kérdezték már az applikáció véleményezésénél, szerinted hogy lehetne törölni egy-egy számot az alkalmazásból? Szia! Lépj be az alkalmazásba, jobb alsó sarokban van 3 pötty arra bökj, aztán beállítások utána előfizetések - tovább és ott lesz a számok mellet egy kuka így tudod törölni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Rajczi Tamás Posztolva: 2020. május 10. Megosztás Posztolva: 2020. május 10. AZT SZERETNÉM MEG KÉRDEZNI HOGY A DOMINO MOST OPCIOT HOGYAN TUDNÁM BE KEPCSOLNI? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Rajczi Tamás Posztolva: 2020. május 10. Megosztás Posztolva: 2020. május 10. AZT SZERETNÉM MEG KÉRDEZNI HOGY A DOMINO MOST OPCIOT HOGYAN TUDNÁM BE KEPCSOLNI? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Drahos Andrea
Domino feltöltőkártyás ügyfél vagyok. A kérdésem az lenne, hogy a Domino Most opciót csakis okos telefonon alkalmazhatom?
köszönöm a választ!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.