Kurucles Posztolva ekkor: 2019. december 2. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. december 2. Kedves Telekom! A macOS 10.15 Catalina már nem támogatja a 32 bites alkalmazásokat, csak a 64 bitesket. A TELEKOM-nál letölthető player pedig sajnos 32 bites, így akinek macOS rendszere van, az nem tudja használni a TVGO-t! Kérdezem: mikor lesz 64 bites player, illetve milyen playerrel lehet élvezni a TVGO-t Magyarországon a macOS géprkrn? És még valami: már többször bejelentettem a problémát, de érdemi választ telefonon nem kaptam. Miért? Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel Bánó Attila (1)200-6146; (30)954 7289 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. december 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 14. Megkéne szabadulni az ilyen telepítés függő plugintól és teljesen HTML 5 alapokra helyezni a tartalom nézését. Ez lenne univerzális igazából. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kurucles Posztolva: 2019. december 15. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 15. Köszönöm btz. Ne haragudj, de sajnos nem értem amit írsz. A kérdés továbbra is változatlan: 1. 2019.október 7 előtti Mojave, High Sierra stb. op. rendszerek alatt működtek a 32 bites playerek így a TELEKOM TVGO Quick Playere is. 2.2019.október 7. megérkezett a Catalina op. rendszer, amely csak 64 bites alkalmazásokkal megy, így a 32 bites TELEKOM nem megy! A kérdésem változatlan: hogy nézhető a telekom a macOS Catalina alatt? Köszönök a segytséget. Ha valaki tudja árulja el... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. december 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 15. 34 perce, Kurucles írta: Ne haragudj, de sajnos nem értem amit írsz. Azt írtam, hogy a Telekom megoldhatná, hogy ez az egész, mindenféle kiegészítő telepítése nélkül működhessen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. december 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 15. 36 perce, Kurucles írta: y kérdésem változatlan: hogy nézhető a telekom a macOS Catalina alatt? Hogy magára a kérdésre is mondjak valamit: Feleteszel valamilyen virtual boxot és az alatt futtatsz egy 32 bites Windowst, azon meg a TVGO-t. Jobbat sajnos nem tudok. Esetleg használj más oprendszert, ami még támogatja a 32 bites cuccokat. Sajnos csak ilyen kompromisszumos megoldások jutnak eszembe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. december 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 15. 2 órája, Kurucles írta: Tudsz olyan "illetékes elvtársat" akinek ezt a kérdést fel lehetne tenni? Tudok, de mást nem tudna mondani, mint amit én ide leírtam. Sajnálatos, de fejleszteni kéne, mert 64 bites plugin nincs. Na meg Linuxra sincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kurucles Posztolva: 2019. december 15. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 15. Köszönöm btz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2019. december 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 27. Ekkor: 2019. 12. 17. at 7:41, btz írta: Arra a "kis" időre valószínűleg nem fog már TVGO plugint fejleszteni. Az még jó idő, mire az IPTV next kereskedelmi szolgáltatása elindul. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kurucles Posztolva: 2019. december 15. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 15. Egyetértek, a TELEKOM-nak kötelessége lenne megoldani, mert nem engem érint egyedül, hanem sok-sok mac használót. Tudsz olyan "illetékes elvtársat" akinek ezt a kérdést fel lehetne tenni? Mert a 1414-re telefonálni, vagy az "Írjon nekünk" a honlapon annyi, mint halottnak a csók... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2019. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 16. 23 órája, Kurucles írta: Köszönöm btz. Nagyon szivesen. Remélem szolgálhatok majd jóhírekkel is ezügyben neked, talán majd jövőre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2019. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 16. (szerkesztve) Ekkor: 2019. 12. 15. at 10:57, btz írta: Azt írtam, hogy a Telekom megoldhatná, hogy ez az egész, mindenféle kiegészítő telepítése nélkül működhessen. Ámde nem oldja meg. A Huawei E3372 modemnél ugyanez a helyzet, de ott a Huawei supportja segít, bár ez a forgalmazó szolgáltató kötelessége lenne. https://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+E3372h+USB+modem?sku=jsku1754590294&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2910055 Szerkesztve ekkor: 2019. december 16. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2019. december 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 17. 12 órája, zoli62 írta: Ámde nem oldja meg. A Huawei E3372 modemnél ugyanez a helyzet, de ott a Huawei supportja segít, bár ez a forgalmazó szolgáltató kötelessége lenne. https://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+E3372h+USB+modem?sku=jsku1754590294&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2910055 Arra a "kis" időre valószínűleg nem fog már TVGO plugint fejleszteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kurucles
Kedves Telekom!
A macOS 10.15 Catalina már nem támogatja a 32 bites alkalmazásokat, csak a 64 bitesket.
A TELEKOM-nál letölthető player pedig sajnos 32 bites, így akinek macOS rendszere van, az nem tudja használni a TVGO-t!
Kérdezem: mikor lesz 64 bites player, illetve milyen playerrel lehet élvezni a TVGO-t Magyarországon a macOS géprkrn?
És még valami: már többször bejelentettem a problémát, de érdemi választ telefonon nem kaptam. Miért?
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Bánó Attila (1)200-6146; (30)954 7289
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.