Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Nem tudom bekapcsolni a set top boxot


Pető

Kérdés

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Ez egy régebbi fajta képcsöves TV? A Box Scart csatlakozóval van hozzákötve a TV-hez? Ha igen és a "mák" jelenik meg a képernyőn, az azt jelenti, hogy a TV nem a megfelelő AV bemenetre van állítva, a saját tunnerjét használja. 

A boxnak egyébként van külön alvó állapota is, anélkül, hogy hátsó hardveres kapcsolóval ki lenne kapcsolva, ezzel aktiválható és deaktiválható is. Érdemes ellenőrizni, hogy nincs e a box alvó állapotban. Működő állapotban megjeleníti a csatorna számot, ahova éppen kapcsolva van. A kis karika alatt nem tudom mire gondolsz pontosan? Milyen színű karikáról van szó? A box használati utasítása szerint, mit jelöl annak a "karikának" a világítása? Egyébként pontosan milyen típusú a box? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
2 órája, btz írta:

Milyen színű karikáról van szó?

Szerintem a készenléti állapotban vörös (esetleg narancs) színű, a bekapcsolt állapotban zöld színű bekapcsoló gombra (a homloklapon) gondolhat. Ez nem világít egyáltalán, ha a hátsó főkapcsolóval (hálózati kapcsoló) lenne kikapcsolva, de akkor a zöld LED sem világítana a LAN csatlakozó mellett. Én a box hibájára tippelnék, és a kérdező helyében hívnám a 1414-et.

(igaz csak az IPTV-s boxokat ismerem, amennyiben SAT lenne, akkor passzolom.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello @Pető, csak biztos ami biztos,  mert a leírtakból nem derül ki. ha a távirányítóval vagy a frontoldalon található bekapcsológombbal ki-bekapcsolod a beltérit (tehát nem az adapterét húzogatod ki-be, nem a főkapcsolót hátul, hanem a normál bekapcsolással operálsz), akkor sem világít a kis karika? illetve ahogyan btz javasolta, megnézted, mire van állítva a tévé? ha semmi eredmény, akkor tuti ügyfélszolgálat, ahogyan OldMike írta

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...